Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: nadbiskup-zelimir-puljic

Bdjenje mladih Zadarske nadbiskupije ususret biskupskom ređenju

Susret mladih Zadarske nadbiskupije okupljenih na molitvenom bdjenju u katedrali sv. Stošije održan je u četvrtak 23. lipnja ususret biskupskom ređenju. Prigodne nagovore održali su don Ivan Šibalić, studentski kapelan u Zadru, zadarski nadbiskup Želimir Puljić i imenovani zadarski nadbiskup koadjutor Milan Zgrablić.

Nadbiskup Puljić i mons. Zgrablić o zgradi Županije u Zadru i Arhivu Zadarske nadbiskupije

Zadarski nadbiskup Želimir Puljić i imenovani zadarski nadbiskup koadjutor Milan Zgrablić komentirali su na konferenciji za medije u Nadbiskupskom domu u Zadru u četvrtak 23. lipnja situaciju oko zgrade Doma županije u Zadru, koju je Republika Hrvatska bila ponudila Zadarskoj nadbiskupiji kao naknadu za povrat imovine koja je u komunizmu bila oduzeta Crkvi.

Svećeničko ređenje u zadarskoj katedrali Sv. Stošije

Zadarski nadbiskup Želimir Puljić zaredio je za svećenike trojicu kandidata za vrijeme svečanog misnog slavlja koje je u subotu 18. lipnja predvodio u katedrali Sv. Stošije u Zadru. Novi zadarski svećenici su don Mario Mršić iz Župe Biograd - Kosa, don Frane Šindija iz Župe Bibinje i don Mate Žilić iz Župe Briševo.

Proslava svetkovine Tijelova u Zadru

Na svetkovinu Presvetog Tijela i Krvi Kristove u četvrtak 16. lipnja svečano misno slavlje u katedrali sv. Stošije u Zadru predvodio je zadarski nadbiskup Želimir Puljić.

Dan obitelji u Zadarskoj nadbiskupiji

Dan obitelji u Zadarskoj nadbiskupiji proslavljen je svečanim misnim slavljem koje je u župnoj crkvi sv. Ante Padovanskog na Smiljevcu u Zadru u subotu 11. lipnja predvodio zadarski nadbiskup Želimir Puljić.

1 2 3 28