Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: nadbiskup-zelimir-puljic

Susret zadarskih nadbiskupa Puljića i Zgrablića s voditeljima KKODS-a

Zadarski nadbiskup Želimir Puljić i zadarski nadbiskup koadjutor Milan Zgrablić podržali su susret duhovnika, voditelja te zamjenika voditelja Katoličke karizmatske obnove u Duhu Svetome (KKODS) koji se od 24. studenoga održava u kongresnoj dvorani hotela Kolovare u Zadru.

Održano predavanje „Rekognicija relikvijara iz katedrale sv. Stošije u Zadru“

U povodu Krševanovih dana kršćanske kulture i proslave svetkovine sv. Krševana, ujedno Dana grada Zadra, Sveučilište u Zadru i Stalna izložba crkvene umjetnosti u Zadru organizirali su u utorak 22. studenoga, u Svečanoj dvorani Sveučilišta, predavanje akademika Maria Šlausa i prof. dr. Ante Uglešića „Rekognicija relikvijara iz katedrale sv. Stošije u Zadru“, objavljeno je na sveučilišnoj Facebook stranici.

Održana glazbeno-scenska kantata u katedrali sv. Stošije

Glazbeno-scensku kantatu „Blagoslovi, Bože, Zadar“ u srijedu 23. studenoga u katedrali sv. Stošije u Zadru izveo je Katedralni zbor sv. Stošije pod ravnanjem mo. Žana Morovića i u orguljaškoj pratnji Dragana Pejića te učenici 7. i 8. razreda Osnovne škole Bartula Kašića u Zadru.

Priopćenje sa 65. zasjedanja Sabora HBK

Tajništvo Hrvatske biskupske konferencije objavilo je u srijedu 19. listopada 2022. godine priopćenje sa 65. plenarnog zasjedanja Sabora HBK, koje donosimo u cijelosti.

Predsjednik Vlade Plenković čestitao novom predsjedniku HBK

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković primio je u srijedu 19. listopada novog predsjednika Hrvatske biskupske konferencije Dražena Kutlešu, zadarskog nadbiskupa Želimira Puljića te generalnog tajnika HBK Krunoslava Novaka.

1 2 3 32