Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: nadbiskupski-vikarijat-osijek

Djelatnici Caritasa Đakovačko-osječke nadbiskupije pohodili Banovinu

Djelatnici Caritasa Đakovačko-osječke nadbiskupije i Nadbiskupskog vikarijata u Osijeku posjetili su u subotu, 15. listopada Caritas Sisačke biskupije te potresom pogođena područja Banovine – Sisak i Petrinju. Sudjelovali su na misnom slavlju u privremenom bogoslužnom prostoru u svetištu Majke Naših Stradanja u Gori, a u poslijepodnevnim satima susreli su se sa sisačkim biskupom, mons. Vladom Košićem i bratom Ulrichom iz Taizéa, koji je toga dana bio u pohodu Sisačkoj biskupiji.

Završni molitveni susret ciklusa „Lectio divina“

Devetnaesti, ujedno posljednji molitveno-biblijski susret unutar drugog ciklusa „Lectio divina“, pod vodstvom izv. prof. dr. vlč. Davora Vukovića, profesora fundamentalne teologije u Đakovu i sveučilišnog kapelana u Osijeku, održan je u srijedu, 15. lipnja 2022. u pastoralnim prostorima Nadbiskupskog vikarijata u Osijeku.

Misa zahvalnica HKLD-a Osijek u Nadbiskupskom vikarijatu

Članovi osječke podružnice Hrvatskog katoličkog liječničkog društva (HKLD) su u kapelici Nadbiskupskog vikarijata u Osijeku, u utorak 14. lipnja 2022., proslavili svetu misu zahvalnicu za sve primljene milosti.

Osijek: Dvanaesti molitveni susret unutar novoga ciklusa "Lectio divina"

U četvrtak, 10. ožujka održan je u pastoralnim prostorima Nadbiskupskog vikarijata u Osijeku dvanaesti molitveno-biblijski susret unutar novoga ciklusa Lectio divina, pod vodstvom vlč. dr. Davora Vukovića, profesora fundamentalne teologije u Đakovu i sveučilišnog kapelana u Osijeku.

Peti molitveni susret unutar novoga ciklusa "Lectio divina"

U pastoralnim prostorima Nadbiskupskog vikarijata u Osijeku u srijedu, 17. studenoga održan je peti molitveno-biblijski susret unutar novoga ciklusa Lectio divina, pod vodstvom vlč. dr. Davora Vukovića, profesora fundamentalne teologije u Đakovu i sveučilišnog kapelana u Osijeku.

Jedanaesti susret unutar ciklusa „Lectio divina” u Osijeku

Jedanaesti biblijsko-molitveni susret unutar ciklusa „Lectio divina", pod vodstvom vlč. dr. Davora Vukovića, profesora fundamentalne teologije u Đakovu i sveučilišnog kapelana u Osijeku održan je 31. ožujka u pastoralnim prostorima Nadbiskupskog vikarijata u Osijeku.