Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: nasice

Obnova obećanja u Frami Našice

Tijekom večernje misu u subotu, 14. svibnja u Župi sv. Antuna Padovanskog u Našicama četrnaestero članova mjesnog bratstva Franjevačke mladeži dalo je obećanja da će po primjeru sv. Franje živjeti evanđelje u svome životu.

Pogreb fra Oktavijana Nekića u Našicama

Član Hrvatske franjevačke provincije sv. Ćirila i Metoda u Zagrebu fra Oktavijan Nekić preminuo je 20. studenoga u Klenovniku, a pokopan je 23. studenog na Gradskom groblju u Našicama.

Primopredaja vojne kapelanije „Sveti Andrija apostol“

U vojnoj kapelaniji „Sveti Andrija apostol“ u Našicama u četvrtak 24. rujna izvršena je primopredaja Ureda vojne kapelanije između don Antonija Mikulića i novog vojnog kapelana don Mate Mihaljevića. Primopredaja je izvršena pred biskupovim delegatom, don Markom Medom, generalnim vikarom Vojnog ordinarijata, a nazočio je i bojnik Ivica Krišto, načelnik Samostalnog odjela za potporu Vojnom ordinarijatu.

Proslava svetkovine sv. Antuna Padovanskog u Našicama

U Župnoj crkvi sv. Antuna Padovanskog svečanu svetu misu s procesijom, u 9 sati, služio je fra Petar Cvekan, franjevac s Kaptola u koncelebraciji s našičkim župnikom fra Zoranom Bibićem i župnikom Župe Gospe Fatimske Velimirovac vlč. Patrikom Alatićem.