Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: nedjelja-bozje-rijeci

"Ljubav Krvi"

Povodom 150. obljetnice osnutka Instituta Kćeri milosrđa Predragocjene Krvi, kardinal Marcello Semeraro, prefekt Dikasterija za kauze svetih, u subotu 20. siječnja slavio je svetu misu u Rimu te izrekao homiliju koju u prijevodu u cijelosti prenosimo, a objavljena je na mrežnim stranicama Dikasterija za kauze svetih.

Papa: Božja riječ može i naše srce potpuno promijeniti

Donosimo u cijelosti homiliju koju je papa Franjo održao u Bazilici sv. Petra u Vatikanu na misi na V. Nedjelju Božje riječi, koja ima za temu "Ostanite u mojoj riječi" (Iv 8, 31), na Treću nedjelju kroz godinu, 21. siječnja 2024.

Poruka nadbiskupa Uzinića za Nedjelju Božje riječi

Riječki nadbiskup Mate Uzinić uoči Nedjelje Božje riječi (21. siječnja 2024.) uputio je poruku svećenicima i svim vjernicima nadbiskupije kojom ih potiče na čitanje i življenje Božje riječi te na liturgijsku proslavu ovog dana kojeg je ustanovio papa Franjo. Poruku objavljujemo u cijelosti.

Nedjelja Božje riječi u Sutomoru

Župna zajednica Rođenja Blažene Djevice Marije u Sutomoru proslavila je Treću nedjelju kroz godinu, Nedjelju Božje riječi, 22. siječnja, svečanim liturgijskim slavljem u sklopu Molitvene osmine za jedinstvo kršćana.

1 2 3 5