Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: nova-knjiga

Objavljena knjiga prof. dr. Mate Zovkića „Knjiga o Tobiji“

U izdanju Katoličkog bogoslovnog fakulteta Univerziteta u Sarajevu i suizdanju Glasa Koncila iz tiska je izišla knjiga pod naslovom „Knjiga o Tobiji. Prijevod i komentar“ autora prof. emeritusa dr. Mate Zovkića, izvijestio je u srijedu, 28. veljače 2024. Katolički bogoslovni fakultet Univerziteta u Sarajevu.

Objavljena knjiga prof. dr. Nele Veronike Gašpar i prof. dr. Silvane Fužinato „U susretu sa Svetim. Pitanje o Bogu u dijalogu kršćanstva i suvremene kulture“

U izdanju Kršćanske sadašnjosti iz tiska je izišla knjiga pod naslovom „U susretu sa Svetim. Pitanje o Bogu u dijalogu kršćanstva i suvremene kulture“ dviju autorica – prof. dr. Nele Veronike Gašpar i prof. dr. Silvane Fužinato, izvijestila je u ponedjeljak, 26. veljače 2024. Kršćanska sadašnjost.  

Nova knjiga prof. dr. Ivice Raguža Sermones VII – Guttulae

Vlč. prof. dr. Ivica Raguž, profesor dogmatske teologije na Katoličkom bogoslovnom fakuletetu u Đakovu, objavio je novu knjigu u nakladnoj kući Panni pod naslovom Sermones VII. – Guttulae, priopćio je 14. veljače 2024. Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Izišla knjiga s Papinim meditacijama

U izdanju Loyola Pressa 13. veljače 2024. objavljena je knjiga koju je uredio biograf pape Franje Austen Ivereigh, kojoj je Sveti Otac osobno napisao proslov, izvijestila je KNA.

1 2 3 18