Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: nove-mjere

COVID-19: Nove epidemiološke mjere za prodavaonice i trgovačke centre

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske u četvrtak 10. prosinca objavio je odluku u kojoj je precizirao pravila o broju kupaca i posjetitelja u prodavaonicama i trgovačkim centrima, a koja na snagu stupa u subotu 12. prosinca s ciljem sprječavanja širenja zaraze koronavirusom, javlja Hina.

COVID-19: Izmjene vezane uz potpore za očuvanje radnih mjesta te naknadu fiksnih troškova

Upravno vijeće Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (HZZ) u petak 4. prosinca odlučilo je o izmjenama vezanim za potpore za očuvanje radnih mjesta, koje će, uz poslodavce kojima je rad ograničen, moći ostvariti i njihovi dobavljači te po novome i izdavači, članovi uprava, direktori i prokuristi, a odlučilo je i o mjeri naknade fiksnih troškova, prenosi Hina.

Predstavljene nove epidemiološke mjere - na misama dopušteno 25 vjernika

Premijer Andrej Plenković objavio je u četvrtak nove mjere za suzbijanje koronavirusa koje će stupiti na snagu u subotu 28. studenoga, i trajati do ponedjeljka 21. prosinca, a uključuju zatvaranje kafića i restorana, zabranu svadbi, sajmova i većine sportskih natjecanja, izvijestila je HINA.

BiH: Nove mjere u borbi protiv širenja pandemije

Vlasti u Bosni i Hercegovini odlučile su uvesti nove mjere kako bi pokušale kontrolirati širenje koronavirusa pa će tako nošenje maski na otvorenome od srijede 21. listopada biti obvezno i na području Republike Srpske, potvrdio je u utorak entitetski ministar zdravstva, izvještava Hina.

Covid-19: U Zagrebu obvezne maske i na otvorenom ako nije moguć razmak

U Zagrebu se u subotu 17. listopada uvode nove epidemiološke mjere, među kojima je i obvezno nošenje maski na otvorenim prostorima gdje nije moguć razmak od najmanje dva metra te se, među ostalim, zabranjuju posjeti domovima za starije, izvijestila je u petak navečer 16. listopada gradska uprava, a prenosi Hina.

COVID-19: Nove epidemiološke mjere za Zagrebačku i Virovitičko-podravsku županiju

Na prijedlog stožera civilne zaštite Zagrebačke te Virovitičko-podravske županije, 11. rujna je Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske u petak 11. rujna donio odluku o uvođenju nužnih epidemioloških mjera za navedena područja, prenosi koronavirus.hr - službena stranica Vlade za pravodobne i točne informacije o koronavirusu.

1 2