Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: novi-broj-glasa-koncila

Novi broj Glasa Koncila

Proslavom Majke Božje od Kamenitih Vrata, zaštitnice Zagreba, otvara se novi broj Glasa Koncila pripremljen za nedjelju 9. lipnja, izvijestili su iz Uredništva.

Novi broj Glasa Koncila

Iz tiska je izišao novi broj Glasa Koncila pripremljen za nedjelju 2. lipnja, izvijestili su iz Uredništva.

Novi broj Glasa Koncila

Iz tiska je izišao novi broj Glasa Koncila pripremljen za nedjelju 21. travnja, izvijestili su iz Uredništva.

Novi broj Glasa Koncila

Iz tiska je izašao novi broj Glasa Koncila, pripremljen za Uskrs, 31. ožujka, koji na 48 stranica donosi posebno pripremljene uskrsne priloge, izvijestili su iz Glasa Koncila.

Novi broj Glasa Koncila

Zajedničko zasjedanje biskupa iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine tema je kojom se otvara novi broj Glasa Koncila pripremljen za nedjelju 17. ožujka, izvijestili su iz Uredništva.

Novi broj Glasa Koncila

Iz tiska je izašao specijalni broj Glasa Koncila pripremljen za nedjelju 1. listopada uz tri velike obljetnice – 25. obljetnicu beatifikacije bl. Alojzija Stepinca, 60. godina izlaženja Glasa Koncila i 150. obljetnicu rođenja sv. Male Terezije, objavili su iz Uredništva.

Novi broj Glasa Koncila

Iz tiska je izašao novi broj Glasa Koncila pripremljen za nedjelju 2. srpnja, izvijestilo je uredništvo Glasa Koncila.

Izišao novi broj Glasa Koncila

Novi broj Glasa Koncila, pripremljen za nedjelju 18. lipnja, otvara se naslovnim tekstom i fotografijom s proslave blagdana Svetca Svega Svijeta - sv. Antuna Padovanskoga, izvijestili su iz Uredništva.

Izišao novi broj Glasa Koncila

Iz tiska je izašao novi broj Glasa Koncila pripremljen za nedjelju 19. veljače. U središtu novoga broja su, među ostalim, proslave Stepinčeva u Hrvatskoj i inozemstvu te imenovanje nadbiskupa koadjutora Zagrebačke nadbiskupije, izvijestio je Glas Koncila.

Iz tiska izišao novi broj Glasa Koncila

Novi broj Glasa Koncila pripremljen za nedjelju 29. siječnja otvara se naslovnicom na kojoj je središnja tema 63. teološko-pastoralni tjedan koji je održan u Zagrebu s temom Crkve u službi otpornosti pojedinaca i zajednice.

1 2 3