Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: novi-broj-glasa-koncila

Novi broj Glasa Koncila

Vijest i fotografija s početka 59. plenarnoga zasjedanja Hrvatske biskupske konferencije otvara novi 42. broj Glasa Koncila s nadnevkom nedjelje 20. listopada pod naslovom preuzetim iz pozdravnoga govora „Ekumenska ideja doživljava određeni zamor“.

Novi broj Glasa Koncila

Nesvakidašnjom naslovnom fotografijom koja prikazuje Indijanca s perjanicom kako prinosi dar papi Franji otvara se čitateljima novi broj Glasa Koncila, 41. u tekućoj godini, s nadnevkom od 13. listopada.

Novi Glas Koncila

Izvještajem i fotografijom sa svečanosti svećeničkog hodočašća u Pribić o stotoj obljetnici rođenja sluge Božjeg kardinala Franje Kuharića, otvara se novi broj Glasa Koncila, 40. u 2019., s nadnevkom od nedjelje 6. listopada.

Novi broj Glasa Koncila

Izvještajem, s prikladnom naslovnom fotografijom, s proslave Svete nedjelje u čast Predragocjenoj Krvi Kristovoj u Ludbregu otvara se novi broj Glasa Koncila, 36. u 2019. godini s nadnevkom od nedjelje 8. rujna.

Novi broj Glasa Koncila

Na naslovnici „Glasa Koncila" br. 20. u tekućoj 2019. objavljena je fotografija s najvećeg koncerta duhovne glazbe u hrvatskoj povijesti u zagrebačkoj dvorani „Arena".