Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: novi-broj-glasa-koncila

Novi broj Glasa Koncila

Naslovnom fotografijom na kojoj papa Franjo simboličkom gestom sadi stablo masline, a u pozadini su predstavnici kršćanskih konfesija, velikih svjetskih religija i svijeta znanosti, nudi se čitateljima novi broj Glasa Koncila, 41. u 2021. godini, s nadnevkom od nedjelje 10. listopada.

Novi broj Glasa Koncila

Iz tiska je izašao novi, 38. broj Glasa Koncila, objavili su iz uredništva Glasa Koncila.

Novi broj Glasa Koncila

„Euharistija je izvor na kojemu se hrani kršćanski život i poslanje“ – Već je i ta istina vjere dovoljan razlog da novi broj Glasa Koncila, 37. u tekućoj godini s nadnevkom od nedjelje 12. rujna, na naslovnicu stavi možda najimpresivniji prizor s otvorenja 52. međunarodnog euharistijskog kongresa koji je otvoren u Budimpešti: fotografiju 1200 djece koji su na slavlju na Trgu heroja primili prvu pričest.

Novi broj Glasa Koncila

Da su i Crkvi na srcu nova teška iskušenja afganistanskoga naroda – ilustrira naslovnica Glasa Koncila koja sa središnjom temom otvara novi broj od nedjelje 5. rujna, prenoseći riječi donedavno jednoga katoličkoga svećenika talijanskoga redovnika koji je krajem kolovoza uspio iz Kabula doći do Rima.

Novi broj Glasa Koncila

Novi Glas Koncila, priređen za nedjelju 13. lipnja, otvara se naslovnom fotografijom i prigodnim izvještajem sa zajedničkog hodočašća članova Hrvatske biskupske konferencije i članova Hrvatske redovničke konferencije u Nacionalno svetište sv. Josipa u Karlovcu.

Novi broj Glasa Koncila

Fotografijom i izvještajem naslovljenim „S Bogom smo uvijek na pobjedničkoj strani“ s biskupske hirotonije novoga vladike križevačkoga Milana Stipića u Križevcima otvara se novi 43. broj katoličkoga tjednika Glas Koncila s nadnevkom nedjelje 25. listopada.

Novi broj Glasa Koncila

Iz Čakovca je došla naslovna fotografija kojom se čitateljima nudi novi, u ovoj godini 32. broj Glasa Koncila s nadnevkom od nedjelje 9. kolovoza.

Novi broj Glasa Koncila

Novi broj Glasa Koncila, 46. u tekućoj godini s nadnevkom od nedjelje 17. studenoga, počinje iscrpnim izvještajem o konferenciji koja je održana u Zagrebu pod naslovom „Vrhunac procesa približavanja Katoličke Crkve i židovskoga naroda“.

Novi broj Glasa Koncila

Vijest i fotografija s početka 59. plenarnoga zasjedanja Hrvatske biskupske konferencije otvara novi 42. broj Glasa Koncila s nadnevkom nedjelje 20. listopada pod naslovom preuzetim iz pozdravnoga govora „Ekumenska ideja doživljava određeni zamor“.

1 2