Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: novo-vodstvo

Novo vodstvo Karmela u Mariji Bistrici

Redoviti samostanski izbori održani su u srijedu, 23. studenog u Karmelu Majke Božje Bistričke i bl. Alojzija Stepinca u Mariji Bistrici, a za prioricu je izabrana s. M. Gabrijela od Otkupiteljeve ljubavi (Batelja).

Novo vodstvo u Karmelu u Brezovici

Na redovitim izborima kojima je u srijedu 26. listopada predsjedao zagrebački pomoćni biskup Ivan Šaško u pratnji kancelara preč. Marka Kovača, nakon kanonske vizitacije, izabrano je novo vodstvo Stepinčevog Karmela, a nova priorica je s. Marija Regina od Presvete Euharistije (Ankica Popić).

Izabrano novo vodstvo Karmela u Kloštar-Ivaniću

Sisački biskup Vlado Košić predsjedao je u utorak 23. kolovoza 2022. izborima za novo vodstvo Karmela sv. Male Terezije sestara Karmelićanki u Kloštar-Ivaniću, izvijestio je Ured za odnose s javnošću Sisačke biskupije.

Izabrano novo nacionalno vodstvo HKLD-a

U Osijeku je 7. prosinca održana redovita XXVII. godišnja izborna skupština Hrvatskog katoličkog liječničkog društva (HKLD) na kojoj su izabrana nova upravna tijela Društva. Za novog predsjednika HKLD-a izabran je doc. dr. sc. Rok Čivljak, zamjenik ravnateljice Klinike za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević” iz Zagreba.

Izabrano novo vodstvo Stepinčevog Karmela

Na redovitim izborima kojima je predsjedao mons. dr. Valentin Pozaić, pomoćni zagrebački biskup u miru, u pratnji mons. Stjepana Večkovića, kancelara, nakon kanonske vizitacije 26. listopada izabarno je novo Vodstvo Stepinčevog Karmela.