Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: o-ilija-grgic

Adventska duhovna obnova polaznika TFS-a Zagrebačke nadbiskupije

Polaznici Trajne formacije svećenika Zagrebačke nadbiskupije zaređenih u posljednjih deset godina sudjelovali su u ponedjeljak 28. studenoga u Centru pomirenja u Prozorju u Dugom Selu na adventskoj duhovnoj obnovi, izvijestio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

Spomen na bl. Drinske mučenice u Starom Petrovu Selu

Nakon trodnevnice uz zemaljski rođendan bl. s. Jule Ivanišević, jedne od Drinskih mučenica, 25. studenoga u rodnoj župi blaženice upriličena je i svečanost 15. prosinca, na dan mučeničke smrti Drinskih mučenica.

PRIOPĆENJE Upravitelj crkve Predragocjene Krvi Kristove u Prozorju ograđuje se od stavova izrečenih u propovijedi

P. Ilija Grgić, CPPS, upravitelj crkve Predragocjene Krvi Kristove u Prozorju uputio je u utorak 27. travnja priopćenje u svezi određenih (političkih) stavova u propovijedi fr. Dominika Kristijana Gerbica, OP, člana Hrvatske dominikanske provincije, izrečenih na misi u nedjelju 25. travnja (Nedjelja Dobrog Pastira), a koju je prenosila Hrvatska radiotelevizija. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

Godišnja sjednica gvardijana hrvatskih kapucina 

U "Centru Pomirenja" - kući Misionara Krvi Kristove u Prozorju kod Dugog Sela od 22. do 25. veljače održava se godišnja sjednica provincijalne uprave i gvardijana Hrvatske kapucinske provincije sv. Leopolda Bogdana Mandića.