Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: obiteljski-dan-u-bih

Online knjižica za Šesti Obiteljski dan i Treći Svjetski dan djedova, baka i starijih osoba u BiH

Vijeće za obitelj Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine pripremilo je  online knjižicu za obilježavanje 6. Obiteljskog dana i 3. Svjetskog dana djedova, baka i starijih osoba u biskupijskim zajednicama u Bosni i Hercegovini u nedjelju, 30. srpnja 2023. pod geslom: „Obiteljska ljubav je poziv i put svetosti – Od koljena do koljena dobrota je njegova!“, prenosi KTA.

Biskup Semren predvodio misu uoči 5. obiteljskog dana u BiH

Predsjednik Vijeća za obitelj Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine banjolučki pomoćni biskup Marko Semren u zajedništvu s predsjednikom BK BiH vrhbosanskim nadbiskupom metropolitom Tomom Vukšićem i umirovljenim vrhbosanskim nadbiskupom metropolitom kardinalom Vinkom Puljićem, u subotu 30. srpnja u župnoj crkvi Svete Obitelji u Kupresu predvodio je misu uoči 5. obiteljskog dana u Bosni i Hercegovini i 2. svjetskog dana djedova, baka i starijih osoba, izvijestila je KTA.

Propovijed biskupa Semrena u Kupresu

Misu uoči 5. obiteljskog dana u Bosni i Hercegovini i 2. svjetskog dan djedova, baka i starijih osoba u subotu, 30. srpnja 2022. u crkvi Svete Obitelji u Kupresu predvodio je predsjednik Vijeća za obitelj Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine banjolučki pomoćni biskup Marko Semren čiju homiliju prenosimo u cijelosti.

Proslava 5. obiteljskog dana u BiH

Peti Obiteljski dan u Bosni i Hercegovini i Drugi svjetski dan djedova, baka i starijih osoba bit će proslavljen u nedjelju, 31. srpnja u 11 sati svečanim euharistijskim slavljem koje će u župnoj crkvi Svete Obitelji u Kupresu predvoditi umirovljeni vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić.

Kardinal Puljić predslavio misu na 3. obiteljski dan u Bosni i Hercegovini

Treći obiteljski dan u BiH proslavljen je u nedjelju 26. srpnja u Župi Svete obitelji na Kupresu svečanom euharistijom koju je predslavio predsjednik Biskupske konferencije BiH vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić u zajedništvu s predsjednikom Vijeća za obitelj BK BiH i banjolučkim pomoćnim biskupom Markom Semrenom, objavila je Nedjelja.

Uočnica Obiteljskog dana na Kupresu

Uoči trećeg Obiteljskog dana u Bosni i Hercegovini, večernju misu 25. srpnja, u crkvi Svete Obitelji na Kupresu predslavio je predsjednik Vijeća za obitelj Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine mons. Marko Semren, pomoćni biskup banjolučki, objavila je Nedjelja.