Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: obljetnica

Tri godine portala Katoličkog tjednika - Nedjelja

Redakcija "Katoličkog tjednika", medijskog partnera Informativne katoličke agencije i Hrvatskog katoličkog radija odnosno Hrvatske katoličke mreže, u petak 26. lipnja slavi treću obljetnicu od pokretanja svoga internetskog portala - Nedjelja. Naime, u ponedjeljak 26. lipnja 2017. godine u 15 sati s radom je započeo portal pod nazivom nedjelja.ba.

Požeški biskup na 20. obljetnici samostana sv. Klare

U Nedjelju Dobrog Pastira 3. svibnja požeški biskup Antun Škvorčević pohodio je samostan sv. Klare u Požegi i u samostanskoj crkvi predvodio euharistijsko slavlje. Pozdravljajući sestre klarise biskup im je rekao kako u Nedjelju Dobrog pastira i Svjetski dan molitve za duhovna zvanja slave dvadeset godina od svoga dolaska u Požegu.

Proslavljena 50. obljetnica Hrvatske katoličke misije u Londonu

Zahvalnom misom koju je u Londonu u nedjelju 8. prosinca predvodio predsjednik Hrvatske biskupske konferencije zadarski nadbiskup Želimir Puljić u zajedništvu s pomoćnim westminsterskim biskupom mons. Paulom McAleenanom u crkvi Presvetoga Srca, proslavljena je 50. obljetnica utemeljenja i djelovanja Hrvatske katoličke misije u Londonu.

1 2 3 5