Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: obljetnica

13. obljetnica svećeničkog ređenja

Prigodom spomena na 13. obljetnicu prezbiterskog ređenja svećenika zaređenih 2006. godine u zagrebačkoj prvostolnici, u ponedjeljak 17. lipnja u kripti crkve Sv. Antuna Padovanskog na zagrebačkoj Šalati, euharistijsko slavlje predvodio je preč. Matija Pavlaković, rektor Međubiskupijskog sjemeništa u Zagrebu.

Četvrta obljetnica HKZ-a MI u Trogiru

U nedjelju 26. svibnja trogirska zajednica mladih katolika „HKZ MI“ proslavila je četvrtu obljetnicu djelovanja. Misno slavlje u katedrali predvodio je predstojnik Ureda za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije dr. don Mihael Prović, uz koncelebraciju don Joze Marija Tolja, duhovnika MI-a iz Zagreba, i katedralnog župnika i duhovnika trogirskih miovaca don Vinka Sanadera.

Misa za domovinu na obljetnicu sjećanja na razaranje samostana i crkve u Karinu

U Karinu je obilježena 26. obljetnica Dana sjećanja na razaranje Franjevačkog samostana Svete Marije Bezgrešne i samostanske crkve Bezgrešnog začeća BDM u Domovinskom ratu u srijedu 13. veljače. Misno slavlje za Domovinu u samostanskoj crkvi predvodio je fra Ante Udovičić, vikar Franjevačke provincije Presvetog Otkupitelja iz Splita.

Proslavljena osma obljetnica djelovanja Zajednice Karmelskih laika Božanskog Srca Isusova

Pod geslom „Tražeći Boga naći sebe“, članovi Zajednice Karmelskih laika (ZKL) Božanskog Srca Isusova, koji kao pridruženi članovi karmela BSI – karmelski laici djeluju pri samostanu karmelićanski Božanskog Srca Isusova u župi Duha Svetoga u Malom Parizu u Slavonskom Brodu, proslavili su u subotu 26. siječnja osmu obljetnicu djelovanja svoje zajednice.

Vinkovačka zajednica Vjera i svjetlo proslavila 15. obljetnicu postojanja

U organizaciji Građanskog društva Moji Vinkovci u subotu 15. prosinca u Hotelu Admiral, kao 149. društveni ugodnik, organizirana je deseta Božićna košarica pjesme i prijateljstva. Sudjelovali su članovi i prijatelji zajednice „Vjera i svjetlo”, koji su proslavili svoj 15. rođendan.

1 2 3