Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: odgojiteljice-u-vjeri

U Zagrebu održan stručni skup za odgojiteljice u vjeri

Stručni skup za odgojiteljice u vjeri o temi „Religijska dimenzija interkulturalnog odgoja i obrazovanja“, u organizaciji Ureda Zagrebačke nadbiskupije za vjeronauk u školi i Agencije za odgoj i obrazovanje, održan je u subotu 6. svibnja 2023. u prostorijama Ureda za vjeronauk u Zagrebu.

Stručni skup za odgojiteljice u vjeri Požeške biskupije

U organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje i Katehetskog ureda Požeške biskupije, u subotu 18. veljače održan je stručni skup za odgojiteljice u vjeri Požeške biskupije o temi „Važnost jezika i autentične komunikacije u prenošenju iskustva vjere djeci rane i predškolske dobi“.

Stručni skup za odgojiteljice u vjeri

Katehetski ured Dubrovačke biskupije u suradnji s odgojiteljicama u vjeri Dječjeg vrtića „Mala kuća“ organizirao je u petak 13. siječnja i subotu 14. siječnja međubiskupijski stručni skup pod nazivom „Riječ i glazba u službi djeteta“. Prvi dan susreta u odvijao se u dvorani Ivana Pavla II. u Dubrovniku, a drugi dan u lapadskoj župi sv. Mihajla.

Praktični dio izvođenja predškolskog vjerskog odgoja u okviru TKS-a za odgojiteljice u vjeri

U organizaciji Metropolitanskog pastoralnog instituta u Rijeci i Katehetskog ureda Riječke nadbiskupije 21. rujna u Dječjem vrtiću Nazaret – PO Mima, čiji je osnivač Družba sestara Presvetoga Srca Isusova, održan je praktični dio izvođenja predškolskog vjerskog odgoja u sklopu Teološko-katehetskog seminara za odgojiteljice u vjeri u predškolskim ustanovama.

Održan stručni skup za odgojiteljice u vjeri

Stručni skup za odgojiteljice u vjeri, organiziran u suradnji Katehetskog ureda Đakovačko-osječke nadbiskupije i Agencije za odgoj i obrazovanje Podružnica Osijek, održan je u subotu 20. studenoga u prostorima Vikarijata u Osijeku.

1 2