Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: odilon-singbo

Svečanom misom zahvalnicom Te Deum 2020. obilježen je kraj akademske godine

Tradicionalnom svečanom misom zahvalnicom Te Deum 2020., slavljenom u petak, 3. srpnja, obilježen je kraj predavanja i seminara za ovu akademsku godinu na Hrvatskom katoličkom sveučilištu (HKS). Za neke studente to je bio znak da su im (uspješno) završili i ispiti, čime su i službeno završili preddiplomski ili diplomski sveučilišni studij, objavili su u petak 3. srpnja na mrežnim stranicima HKS-a.

Objavljena nova knjiga vlč. Odilona Singboa

Zbirka tekstova „Evanđeoske mrvice za unutarnju ekologiju“ sveučilišnog kapelana Hrvatskoga katoličkog sveučilišta vlč. Odilona Singboa objavljena je u suizdavaštvu Kršćanske sadašnjosti i Hrvatskoga katoličkog sveučilišta.

Tribina: „Arhitekt–Bog–fizičar“

U dvorani „Blaženi Alojzije kardinal Stepinac“ na Hrvatskom katoličkom sveučilištu u četvrtak 5. ožujka održana je korizmena tribina pod naslovom „Arhitekt–Bog–fizičar“. Svećenik i arhitekt Željko Nestić te svećenik i fizičar Marko Čolić bili su gosti sveučilišnoga kapelana Odilona Singboa.

Adventska duhovna obnova mladih Koprivničkoga dekanata

Stotinjak mladih Koprivničkoga dekanata okupilo se u petak 7. prosinca na adventskoj duhovnoj obnovi u prostorijama pastoralnog centra koprivničke župe sv. Leopolda Bogdana Mandića. Duhovnu obnovu vodio je Odilon Singbo, studentski kapelan na Hrvatskom katoličkom sveučilištu u Zagrebu.