Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: odluka

Nadbiskup Mate Uzinić o prestanku korištenja počasnih naslova u korespondenciji Riječke nadbiskupije

Riječki nadbiskup Mate Uzinić komentirao je za Hrvatsku televiziju, u četvrtak 1. prosinca, internu Odluku o unutarcrkvenoj korespondenciji u Riječkoj nadbiskupiji koju je potpisao 28. studenog, a u kojoj određuje da se ubuduće u međusobnoj korespondenciji u Riječkoj nadbiskupiji neće koristiti počasni naslovi nego da će se međusobno službeno oslovljavati na način uobičajen u društvenoj zajednici.

COVID-19: Procedura za izdavanje e-Propusnica

Zahtjevi za izdavanje propusnica od ponedjeljka 21. prosinca upućuju se županijskim stožerima prema mjestu prebivališta ili boravišta osobe koja podnosi zahtjev, odnosno Ravnateljstvu Civilne zaštite ako se radi o drugom opravdanom razlogu, prenosi u nedjelju 20. prosinca koronavirus.hr - službena stranica Vlade RH za pravodobne i točne informacije o koronavirusu.

Nužne epidemiološke mjere za dio područja Splitsko-dalmatinske županije

Na prijedlog Stožera civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije, kao i Stožera civilne zaštite Grada Imotskog i Općina Cista Provo, Lovreć, Lokvičići, Podbablje, Proložac, Runovići, Zagvozd i Zmijavci uvode se nužne epidemiološke mjere za njihovo područje, u trajanju od 14 dana.

Do 18. svibnja privremena zabrana prelaska graničnih prijelaza Republike Hrvatske

Donesena je nova odluka o izmjenama prijašnje Odluke o privremenoj zabrani prelaska preko graničnih prijelaza Republike Hrvatske kojom se ta mjera, koja je na snazi od 19. ožujka, produžuje na još narednih 30 dana, piše u subotu 18. travnja portal koronavirus.hr - službeno glasilo Vlade Republike Hrvatske za pravodobne i točne informacije o koronavirusu.

1 2