Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: otocac

Blagdan sv. Blaža proslavljen u Otočcu

Na blagdan sv. Blaža u srijedu 3. veljače u župnoj crkvi Presvetog Trojstva u Otočcu večernju misu predvodio je i propovijedao otočki dekan i župnik mons. mr. Tomislav Šporčić, uz asistenciju umirovljenog svećenika i pastoralnog asistenta za slijepe i slabovidne don Jure Ladišića.

Holywin u Otočcu

Uoči Svih svetih u subotu 31. listopada u župnoj crkvi u Otočcu slavljena je misa uočnica svetkovine nakon koje je slijedilo klanjanje.

Predstavljena knjiga „Sto godina obitelji Roka i Marije Šporčić“

U župi Presvetog Trojstva u Otočcu na blagdan sv. Roka, 16. kolovoza župnik mons. Tomislav Šporčić pozvao je na misu svoju rodbinu, potomke svojih roditelja koji su sklopili brak prije sto godina. Za tu godišnjicu objavljena je knjiga pod naslovom „Sto godina obitelji Roka i Marije Šporčić“.

Tijelovo u Otočcu

Na svetkovinu Tijelova 11. lipnja u župnoj crkvi Presvetog Trojstva u Otočcu slavljena je svečana misa. Predvoditelj misnog slavlja bio je otočki župnik i dekan mons. mr. Tomislav Šporčić u zajedništvu s pastoralnim suradnikom za slijepe i slabovidne i svećenikom u miru don Jurom Ladišićem.

Blagdan sv. Blaža proslavljen u Otočcu

Na blagdan sv. Blaža 3. veljače u župnoj crkvi Presvetog Trojstva u Otočcu večernju misu predvodio je i propovijedao otočki dekan i župnik mons. mr. Tomislav Šporčić, uz asistenciju umirovljenog svećenika i pastoralnog asistenta za slijepe i slabovidne don Jure Ladišića.

1 2