Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: otocac

Tijelovo u Otočcu

Na svetkovinu Tijelova 11. lipnja u župnoj crkvi Presvetog Trojstva u Otočcu slavljena je svečana misa. Predvoditelj misnog slavlja bio je otočki župnik i dekan mons. mr. Tomislav Šporčić u zajedništvu s pastoralnim suradnikom za slijepe i slabovidne i svećenikom u miru don Jurom Ladišićem.

Blagdan sv. Blaža proslavljen u Otočcu

Na blagdan sv. Blaža 3. veljače u župnoj crkvi Presvetog Trojstva u Otočcu večernju misu predvodio je i propovijedao otočki dekan i župnik mons. mr. Tomislav Šporčić, uz asistenciju umirovljenog svećenika i pastoralnog asistenta za slijepe i slabovidne don Jure Ladišića.

Duhovna priprema uoči proslave sv. Fabijana i Sebastijana u Otočcu

Drugog dana duhovne pripreme programa proslave sv. Fabijana i Sebastijana, suzaštitnika Župe Otočac i Dana Grada Otočca te zaštitnika Gacke doline, večernju misu 16. siječnja u crkvi Presvetog Trojstva u Otočcu predvodio je mons. Mile Bogović, biskup gospićko-senjski u miru.

Misa zahvalnica u Otočcu

U župnoj crkvi Presvetog Trojstva u Otočcu, večernju misu zahvalnicu posljednjega dana građanske godine, 31. prosinca predvodio je župnik mons. Tomislav Šporčić u zajedništvu s don Jurom Ladišićem.

Dan bolesnika proslavljen u Gospiću i Otočcu

U ponedjeljak i utorak 11. i 12. veljače Caritas Gospićko-senjske biskupije proslavio je Svjetski dan bolesnika koji je 13. svibnja 1992. godine utemeljio sv. papa Ivan Pavao II.

Otočac: Duhovna obnova u pripravi blagdana sv. Fabijana i Sebastijana

Duhovna obnova u pripravi blagdana svetih Fabijana i Sebastijana, suzaštitnika župe Otočac i zaštitnika Gacke doline, počela je u ponedjeljak 14. siječnja misom koju je predvodio župnik iz Ličkog Lešća i Prozora Ivica Miškulin u suslavlju s don Anđelkom Kaćunkom, župnikom iz Kompolja, Brloga i privremenim upraviteljem župe Švica, umirovljenim svećenikom don Jurom Ladišićem i otočkim župnikom i dekanom mons. Tomislavom Šporčićem.

1 2