Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: otocac

Treći dan priprave za Fabijanovo

Na treći dan priprave za blagdan Fabijanova 18. siječnja večernju misu u u crkvi Presvetog Trojstva u Otočcu predvodio je fra Jure Marčinković, župnik u Kompolju u zajedništvu s vlč. Milom Rajkovićem, župnikom u Švici te mons. Tomislavom Šporčićem, otočkim župnikom i dekanom.

Drugi dan priprave za proslavu Fabijanova u Otočcu

Na drugi dan priprave za proslavu Fabijanova u ponedjeljak, 17. siječnja misu u župnoj crkvi Presvetog Trojstva u Otočcu predvodio je i propovijedao vlč. Anđelko Kaćunko u zajedništvu s domaćinom, župnikom Tomislavom Šporčićem.

Započela duhovna priprava za proslavu Fabijanova i Dana grada Otočca

Duhovna priprava za proslavu Dana grada Otočca – svetkovine sv. Fabijana i Sebastijana, suzaštitnika Župe Presvetoga Trojstva i zaštitnika Gacke doline, započela je u nedjelju 16. siječnja slavljem mise u župnoj crkvi Presvetog Trojstva u Otočcu, koje je predvodio župnik mons. Tomislav Šporčić.

Misa zahvalnica u Otočcu

Svečano bogoslužje i misu zahvalnicu 31. prosinca u župnoj crkvi Presvetog Trojstva u Otočcu, u petak, 31. prosinca predvodio je i propovijedao mons. mr. Tomislav Šporčić, dekan i župnik otočki, u zajedništvu s pastoralnim suradnikom za slijepe i slabovidne osobe don Jurom Ladišićem.

Blagdan sv. Blaža proslavljen u Otočcu

Na blagdan sv. Blaža u srijedu 3. veljače u župnoj crkvi Presvetog Trojstva u Otočcu večernju misu predvodio je i propovijedao otočki dekan i župnik mons. mr. Tomislav Šporčić, uz asistenciju umirovljenog svećenika i pastoralnog asistenta za slijepe i slabovidne don Jure Ladišića.

1 2 3