Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: parolin

Papa primio albanskoga premijera

Papa Franjo primio je u subotu 27. studenoga u apostolskoj palači u Vatikanu predsjednika albanske Vlade Edija Ramu (57), priopćio je Tiskovni ured Svete Stolice.

Kardinal Parolin s novinarima u Splitu

Državni tajnik Svete Stolice kardinal Pietro Parolin nakon radne večere s hrvatskim biskupima prvoga dana boravka u Splitu, 15. rujna, u povodu biskupskoga ređenja mons. Ante Jozića, razgovarao je s novinarima Tiskovnoga ureda Splitsko-makarske nadbiskupije, Hrvatske katoličke mreže i Glasa Koncila.

Kardinal Parolin o izazovima pandemije

U Intervjuu objavljenom na talijanskom portalu ripartelitalia.it posvećenom izlasku Italije iz gospodarske krize uzrokovane pandemijom, Papin državni tajnik kardinal Pietro Parolin istaknuo je nužnost etike zajedničke odgovornosti, prenosi Vatican News.

Papa u skorije vrijeme ne putuje u Francusku

Papin državni tajnik kardinal Pietro Parolin novinarima je u Lurdu 15. kolovoza odgovorio da u programu pape Franje u predstojećem razdoblju nije predviđeno putovanje u Francusku, prenosi Vatican News.

Započeo susret nuncija u Vatikanu

Misnim slavljem koje je u bazilici Sv. Petra u srijedu 12. lipnja predvodio Papin državni tajnik kardinal Pietro Parolin počeo je susret papinskih predstavnika iz cijeloga svijeta u Vatikanu.

1 2