Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: pater-ivan-ike-manduric

VIDEO Jedanaesta istovremena krunica "Hrvata svega svijeta"

Molitvena online inicijativa krunica "Hrvata svega svijeta" u subotu 13. lipnja imala je svoje jedanaesto izdanje. Predmoliteli su, uz glavnog organizatora oca Ivana Ike Mandurića, bili vlč. Marko Štefanec iz Hamiltona, Srećko Telar iz Mississauge, Ina Vukić iz Sydneyja, obitelj Frković iz Buenos Airesa.

VIDEO Djeca hrvatskih branitelja predmolitelji u devetoj istovremenoj krunici "Hrvata svega svijeta"

Na Dan državnosti u subotu 30. svibnja organizirala se i devetu subotu zaredom molitvena online inicijativa krunica "Hrvata svega svijeta". S obzirom da se u Hrvatskoj slavi Dan državnosti i predmolitelji su bili posebni. Naime, bila su to malodobna djeca (od 6-12 godina) hrvatskih branitelja – ona kojima su očevi i majke već od malena usadili ljubav prema Bogu, obitelji i domovini, a prije svega naviku obiteljske molitve, prenosi u subotu 30. svibnja portal medjugorje-info.

VIDEO Kardinal Puljić predmolio osmu krunicu "Hrvata svega svijeta"

U subotu 23. svibnja održala se već osma po redu online molitvena inicijativa krunica "Hrvata svega svijeta" koju je predmolio vrhbosanski nadbiskup metropolit i predsjednik Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine kardinal Vinko Puljić, a uz njega sudjelovali su Đuro Glogoški (Zagreb), fra Ilija Mijatović (St. Pölten, Austrija), vlč. Josip Levaković (Dublin, Irska), fra Davor Dominović (Brisbane, Australija), obitelj Vrdoljak (Zagreb) i organizator otac Ivan Ike Mandurić (Osijek).

VIDEO Sedma krunica "Hrvata svega svijeta"

Sedma po redu krunica "Hrvata svega svijeta" molila se u subotu 16. svibnja. Ovu molitvenu inicijativu pokrenuo je otac Ivan Ike Mandurić koji je pozvao sve Hrvate svijeta da se pridruže istodobnoj molitvi krunice za hrvatski narod u ovom teškom vremenu razornog potresa u Zagrebu i pandemije koronavirusa. Pogledajte video u prilogu.