Budi dio naše mreže
Izbornik

VIDEO Jedanaesta istovremena krunica "Hrvata svega svijeta"

Osijek (IKA)

Molitvena online inicijativa krunica "Hrvata svega svijeta" u subotu 13. lipnja imala je svoje jedanaesto izdanje. Predmoliteli su, uz glavnog organizatora oca Ivana Ike Mandurića, bili vlč. Marko Štefanec iz Hamiltona, Srećko Telar iz Mississauge, Ina Vukić iz Sydneyja, obitelj Frković iz Buenos Airesa.


Za predmolitelja bio je najavljen i don Damir Stojić iz Zagreba, ali je u posljednji trenutak zbog iznenadnih okolnosti bio je spriječen, no sudjelovat će drugom prilikom, najavljuju iz inicijative.

Inicijativu krunica “Hrvata svega svijeta” organizirao je otac Ike Mandurić koji je pozvao sve Hrvate svijeta da se pridruže istodobnoj molitvi krunice za hrvatski narod. Pokretač molitve bio je razorni potres u Zagrebu i pandemija koronavirusa, ali su se u međuvremenu dogodili, i još se događaju, neki novi negativni pritisci i napadi na hrvatskog čovjeka i njegovu katoličku vjeru. Trenutno su u toku i predizborna politička previranja. Uglavnom, puno je razloga za zajedničku molitvu.

Krunica “Hrvata svega svijeta” može se pratiti izravno na YouTube kanalu: Za vječnu slavu, kao i na Laudato TV, odnosno na posebnoj stranici na Facebooku: Krunica “Hrvata svega svijeta”.