Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: plehan

Mlada nedjelja na Plehanu

Mlada nedjelja proslavljena u nedjelju, 3. srpnja u Župi sv. Marka Evanđelista na Plehanu u Bosanskoj Posavini okupila je četrdesetak Plehančana i njihovih prijatelja. Misno slavlje predvodio je gvardijan fra Anto Tomas.

Misa povodom 30. obljetnica stradanja Plehana i Plehanskog kraja

Povodom 30. obljetnica stradanja Plehana i Plehanskog kraja slavljena je u subotu, 2. srpnja u novosagrađenoj crkvi sv. Marka Evanđelista na Plehanu u Bosanskoj Posavini misa za sve pokojne i nestale u Domovinskom ratu. Koncelebriranu misu je predvodio plehanski gvardijan fra Anto Tomas.

Mlada nedjelja na Plehanu

Mlada nedjelja u mjesecu veljači proslavljena u nedjelju, 6. veljače u Župi sv. Marka Evanđelista na Plehanu u Bosanskoj Posavini okupila je stotinjak Posavljaka i njihovih prijatelja.

Mlada nedjelja na Plehanu

Mlada nedjelja proslavljena je 11. listopada u Župi sv. Marka Evanđelista na Plehanu (Derventski dekanat) u Bosanskoj Posavini u znaku zahvale Gospodinu za plodove rada.

Fra Ivan Ćurić proslavio zlatne jubileje

Zlatne jubileje – 50 godina svećeništva i 50 godina svečanih zavjeta proslavio je u subotu 17. srpnja u rodnoj Župi sv. Marka Evanđeliste na Plehanu u Bosanskoj Posavini svećenik Franjevačke provincije Bosne Srebrene fra Ivan Ćurić, sada na službi župnog vikara na Plehanu.

Održana komemoracija u povodu 29. obljetnice stradanja Plehana

Komemoracija o 29. obljetnici stradanja Plehana održana je u petak 2. srpnja u župi i samostanu sv. Marka Evanđelista na Plehanu u Bosanskoj Posavini, a u sklopu programa otvorena je izložba novinarskih uradaka Plehančanke Brankice Lukačević.

1 2 3