Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: poboznost-trinaest-utoraka

Peti utorak sv. Antunu na Svetom Duhu

Euharistijsko slavlje petog od 13 utoraka sv. Antunu, 16. travnja, u Župi sv. Antuna Padovanskoga na zagrebačkom Svetom Duhu predvodio je vlč. Odilon-Gbènoukpo Singbo.

Treći utorak sv. Antunu na Svetom Duhu

Euharistijsko slavlje trećeg od 13 utoraka sv. Antunu, 2. travnja, u Župi sv. Antuna Padovanskoga na zagrebačkom Svetom Duhu predvodio je provincijal Hrvatske pokrajine Družbe Isusove o. Sebastian Šujević.

Drugi utorak sv. Antunu na Svetom Duhu

Euharistijsko slavlje drugog od 13 utoraka sv. Antunu, 26. ožujka, u Župi sv. Antuna Padovanskoga na zagrebačkom Svetom Duhu predvodio je rektor Hrvatskoga katoličkog sveučilišta Željko Tanjić.

Drugi utorak sv. Antunu u Sesvetskim Selima

Euharistijsko slavlje drugog od 13 utoraka sv. Antunu 26. ožujka u Župi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima predvodio je profesor na Katoličkom bogoslovnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu vlč. Anton Tamarut, izvijestila je Župa.

Prvi utorak sv. Antunu na Svetom Duhu

Euharistijsko slavlje prvog od 13 utoraka sv. Antunu, na svetkovinu sv. Josipa, 19. ožujka u Župi sv. Antuna Padovanskoga na zagrebačkom Svetom Duhu predvodio je župnik Župe sv. Petra u Vatikanu fra Agnello Stoia.

Župnik vatikanske Župe sv. Petra fra Agnello Stoia gostovao na HKR-u

U povodu početka pobožnosti 13 utoraka uoči blagdana sv. Antuna Padovanskoga, u emisiji „Aktualno“ Hrvatskoga katoličkog radija u utorak 19. ožujka 2024. gostovali su župnik vatikanske Župe sv. Petra fra Agnello Stoia, OFM Conv. te upravitelj župe i rektor bazilike sv. Antuna Padovanskoga na zagrebačkom Svetom Duhu fra Ivan Marija Lotar, OFM Conv.

Papin župnik fra Agnello Stoia za Veritas: "Odvažite se i budite hodočasnici nade"

Župnik Župe sv. Petra apostola u Vatikanu fra Agnello Stoia koji će u utorak 19. ožujka u bazilici na Svetom Duhu u Zagrebu predslaviti svetu misu na prvi u nizu od trinaest utoraka uoči blagdana sv. Antuna dao je u Rimu intervju za mjesečnik Veritas koji prenosimo u cijelosti. Intervju s papinom župnikom vodio je fra Zvonimir Pervan.

1 2 3 11