Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: pogreb

Pogreb preč. Franje Horvata

Sisački biskup Vlado Košić predvodio je u srijedu, 31. siječnja u župnoj crkvi Rođenja BDM u Maloj Subotici misu zadušnicu, a zatim na mjesnom groblju Benkovec i sprovodne obrede za pokojnog preč. Franju Horvata.

Pogreb fra Ivice Vidaka

Pokojni fra Ivica Vidak, svećenik Franjevačke provincije Bosne Srebrene i župnik Župe sv. Antuna Padovanskog u Sivši kod Doboja, pokopan je u utorak, 12. prosinca na franjevačkom groblju na Plehanu u Bosanskoj Posavini.

U petak na Mirogoju sprovod fra Smiljana Dragana Kožula

Sprovodni obredi za pokojnog fra Smiljana Dragana Kožula bit će u petak 6. listopada 2023. u 10:50 na zagrebačkom groblju Mirogoju, a nakon sprovoda u crkvi Uzvišenja Svetoga Križa na Sigetu bit će slavljena sveta misa, najavljeno je iz Hrvatske franjevačke provincije sv. Ćirila i Metoda.

Pogreb biskupa Pozaića

Sprovod umirovljenog zagrebačkog pomoćnog biskupa Valentina Pozaića bit će u petak 19. svibnja u 12:30 na Gradskom groblju Mirogoj. Sprovodne obrede predvodit će zagrebački nadbiskup i predsjednik HBK mons. Dražen Kutleša. Nakon sprovoda misu zadušnicu u 14:30 u Bogoslužnom prostoru bl. Alojzija Stepinca na Kaptolu 28 služit će umirovljeni zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić.

Pogreb don Joze (Joke) Blaževića

Svećenik Mostarsko-duvanjske biskupije don Jozo (Joko) Blažević pokopan je u utorak, 28. ožujka na groblju u Blaževićima (Kazaginac) u župi Rašeljke, objavljeno je na službenoj stranici hercegovačkih biskupija.

1 2 3 6