Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: pogreb

Pogreb fra Oktavijana Nekića u Našicama

Član Hrvatske franjevačke provincije sv. Ćirila i Metoda u Zagrebu fra Oktavijan Nekić preminuo je 20. studenoga u Klenovniku, a pokopan je 23. studenog na Gradskom groblju u Našicama.

Pogreb vlč. Mate Marijića

Na Gradskom groblju u Slavonskom Brodu pokopan je u utorak, 16. studenoga vlč. Mato Marijić, svećenik Vrhbosanske nadbiskupije.

Biskup Košić predvodio sprovod gđe Branke Lulić

Sisački biskup Vlado Košić predvodio je u ponedjeljak, 11. listopada na Gradskom groblju Viktorovac u Sisku sprovodne obrede, a zatim i u Bazilici sv. Kvirina u Sisku misu zadušnicu za pok. Branku Lulić, majku kancelara biskupije mr. Janka Lulića, koja je umrla u četvrtak 7. listopada u 70. godini života.

Pogreb don Ivana Lendića u Rašćanima

Svećenik Splitsko-makarske nadbiskupije don Ivan Lendić ispraćen je na posljednji počinak u nedjelju 3. listopada u rodnoj župi u Rašćanima u 90. godini života i 63. godini misništva.

Pogreb fra Klementa Sršena

U Samostanu Navještenja Marijina na otočiću Košljunu na blagdan sv. Jeronima, 30. rujna pokopan je fra Klement Sršen, član Franjevačke provincije sv. Jeronima iz Zadra.

Biskup Gorski predvodio misu i sprovodne obrede za vlč. Josipa Belavića

U župi Uznesenja BDM u Pregradi u ponedjeljak 30. kolovoza zagrebački pomoćni biskup Mijo Gorski predvodio je misu i sprovodne obrede za vlč. Josipa Belavića, umirovljenog svećenika Zagrebačke nadbiskupije koji je preminuo u četvrtak 26. kolovoza 2021. u 84. godini života i 58. godini svećeništva.

Pogreb vlč. Zorana Vukoje

Viškovački župnik Zoran Vukoja, koji je preminuo u četvrtak 15. srpnja u Zagrebu u 56. godini života i 30. godini svećeništva, pokopan je u ponedjeljak 19. srpnja na Centralnom groblju u Osijeku.

Pogreb paške benediktinke s. Klare Baričević, OSB

S. Klara Marija Baričević, OSB, koludrica Samostana benediktinki sv. Margarite u Pagu, okrijepljena sakramentima, preminula je u Općoj bolnici Zadar u nedjelju 27. lipnja u 84. godini života i 61. godini monaštva. Sprovod s. Klare bio je u srijedu, 30. lipnja, a pokopana je u grobnici paških sestara benediktinki na gradskom groblju u Pagu.

Pogreb s. M. Lidvine (Mande) Matanović

Na groblju „Sveti Josip“ na Koševu u Sarajevu u srijedu 12. svibnja pokopana je s. M. Lidvina (Manda) Matanović, članica Družbe sestara Kćeri Božje ljubavi koja je, opremljena svetim sakramentima, umrla 10. svibnja u Sarajevu u 62. godini života i u 37. godini redovničkih zavjeta.

1 2 3 5