Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: pokop

Papa Franjo na pokopu o. Diega Faresa

Papa Franjo sudjelovao je 21. srpnja u Generalnoj kuriji Družbe Isusove u Rimu u pogrebnim obredima za subrata i prijatelja o. Diega Faresa, koji je preminuo prije dva dana u 67. godini života, prenosi Vatican News.

Misa zadušnica i sprovodni obredi za fra Iliju Miškića

Fra Ilija Miškić, član Hrvatske provincije sv. Jeronima franjevaca konventualaca, koji je preminuo 16. svibnja u Zagrebu, u 69. godini života, 44. redovništva i 42. svećeništva, ukopan je u ponedjeljak 23. svibnja na Gradskom groblju u Vinkovcima.

U Osijeku pokopan don Ćiril Knežević

Svećenik Šibenske biskupije don Ćiril Knežević, preminuo 12. travnja u Münchenu, u 66. godini života i 35. godini svećeništva, pokopan je u subotu 23. travnja na Centralnom groblju u Osijeku.

Pokop fra Vice Lucića

Član Franjevačke provincije Presvetog Otkupitelja fra Vice Lucić pokopan je 14. siječnja na gradskom groblju Kvanj u Šibeniku.

Pokop fra Mate Gverića

Član Franjevačke provincije Presvetog Otkupitelja fra Mate Gverić, preminuo u 79. godini života, 61. redovništva i 51. svećeništva u Samostanu svetog Ante na Šubićevcu u Šibeniku 19. prosinca, pokopan je u utorak 21. prosinca na Visovcu.

Nadbiskup Henryk Hoser pokopan u Varšavsko-praškoj katedrali

Misa zadušnica za apostolskog vizitatora s posebnom ulogom za župu Međugorje mons. Henryka Hosera služena je u petak 20. kolovoza u katedrali Varšavsko-praške biskupije. Misu je predvodio nadbiskup varšavski i metropolit kardinal Kazimierz Nycz, a homiliju je održao nadbiskup metropolit gdanjski Tadeusz Wojda, izvještava mrežni portal radiopostaje MIR Međugorje - radio-medjugorje.com.

Pogrebni obredi za mons. Henryka Hosera

Misa zadušnica za apostolskoga vizitatora s posebnom ulogom za župu Međugorje nadbiskupa Henryka Hosera, koji je preminuo 13. kolovoza, bit će u petak 20. kolovoza u 12 sati u katedrali Varšavsko-praške biskupije, gdje će biti i pokopan u kripti.

1 2 3 4