Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: pokret-fokolara-djelo-marijino

Pokret fokolara obilježava 80 godina postojanja

Papa Franjo u četvrtak 7. prosinca prima u audijenciju predsjednicu Margaret Karram zajedno s odgovornima za Pokret fokolara diljem svijeta. Euharistijsko slavlje u bazilici Santa Maria Maggiore u Rimu u 18 sati predvodit će prefekt Dikasterija za laike, obitelj i život kardinal Kevin Joseph Farrell, izvijestilo je Djelo Marijino – Pokret fokolara.

Djelo Marijino vraća biskupsku rezidenciju i zemlju Križevačkoj eparhiji

Ugovor između križevačkog vladike Milana Stipića i Djela Marijina Centra „Mariapoli“ u Križevcima kojim Djelo Marijino vraća na korištenje prostorije biskupske rezidencije, kurije i imanje oko rezidencije na upravu i korištenje Križevačkoj eparhiji potpisan je u srijedu, 29. studenoga u Biskupskom ordinarijatu Križevačke eparhije, izvijestio je Ured za medije Križevačke eparhije.

Susret biskupa Stipića s fokolarinima u Križevcima

Križevački vladika Milan Stipić se u pratnji đakona o. Livija Marijana u četvrtak, 14. listopada 2021, u fokolaru muške zajednice Djela Marijina u Križevcima susreo s članovima pokreta Fokolara – Djela Marijina u Križevcima, koji žive, djeluju i vode Mariapoli Faro u Križevcima, javljaju iz Križevačke eparhije.

Treba se radovati djelovanju Duha Svetoga u laicima

„Crkveni pokreti, svećenici i vjernici laici – koračamo li zajedno?” - bila je tema emisije Argumenti Hrvatskoga katoličkog radija u kojoj su 17. veljače sudjelovali voditelj Malog tečaja kršćanstva - Kursiljo vlč. Andrija Vrane, voditelj Centra Mariapoli Pokreta Fokolara – Djela Marijina u Križevcima Florijan Škunca te voditelj Zajednice „Srce Isusovo” i pjevač Alan Hržica. Emisiju je vodila Diana Tikvić, a uredila Tanja Maleš.