Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: pomorci

Poruka pomorcima i ribarima o blagdanu sv. Nikole 2023.

Poruka pomorcima i ribarima predsjednika Odbora za pastoral pomoraca Hrvatske biskupske konferencije hvarskog biskupa Ranka Vidovića, koju je im uputio 30. studenoga 2023., uoči blagdana njihovog zaštitnika, sv. Nikole.

Rijeka: Predstavljen program proslave sv. Nikole

Program proslave sv. Nikole, zaštitnika djece, pomoraca, ribara i putnika u Riječkoj nadbiskupiji predstavljen je u četvrtak 1. prosinca u Velikoj dvorani Nadbiskupijskog ordinarijata u Rijeci.

Papa Franjo: Više dostojanstva radu pomoraca

Povodom 25. svjetskog kongresa Apostolata mora – Stella Maris, koji se od 2. do 5. listopada održava u Glasgowu u Škotskoj, papa Franjo uputio je poruku sudionicima, prenosi Vatican News.

Kardinal Czerny uputio poruku za Nedjelju mora

Prefekt Dikasterija za promicanje cjelovitoga ljudskog razvoja kardinal Michael Czerny uputio je 7. srpnja poruku u povodu proslave Nedjelje mora, 10. srpnja, prenosi Vatican News.

Rijeka: Pomorci proslavili blagdan sv. Nikole biskupa

Pomorci i njihove obitelji okupili su se 29. godinu u kontinuitetu u nedjelju 5. prosinca u kapucinskoj crkvi Gospe Lurdske u Rijeci kako bi u zajedništvu proslavili blagdan sv. Nikole biskupa, nebeskog zaštitnika pomoraca, ribara, putnika i djece.

1 2