Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: pozega

Studijsko-rekreativni susret redovničkih pripravnica

U organizaciji Povjerenstva za početnu formaciju redovnica i redovnika pri Hrvatskoj redovničkoj konferenciji, na spomendan hrvatskog sveca sv. Leopolda Bogdana Mandića, 12. svibnja 2022., kao i svake godine završetak Novicijatske škole za redovničke pripravnice okrunjen je jednodnevnim izletom.

Dr. sc. Matulić: „Crkva u službi ljudskog dostojanstva“

Svećenik Hvarske biskupije, teolog, pročelnik Katedre moralne teologije na Katoličkome bogoslovnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Tonči Matulić održao je predavanje „Crkva u službi ljudskog dostojanstva“ na petoj i posljednjoj korizmenoj tribini u četvrtak 7. travnja u Dvorani sv. Terezije Avilske u Požegi.

Četvrta korizmena tribina u Požegi

Četvrta korizmena tribina o temi „Mjesto i značenje katoličkih škola u odgojno-obrazovnom sustavu Republike Hrvatske“ na kojoj je gostovala dr. sc. Jasminka Buljan Culej održana je 31. ožujka Dvorani sv. Terezije Avilske u Požegi.

Marin Ivanović - Stole gostovao na korizmenoj tribini u Požegi

Druga korizmena tribina na kojoj je pjevač Marin Ivanović – Stole govorio o temi „Svjedočanstvo vjere i osobnog iskustva Boga“ održana je u četvrtak 17. ožujka u Dvorani sv. Terezije Avilske u Požegi, izvijestili su iz Požeške biskupije.

U Požegi obilježena 20. obljetnica smrti kardinala Kuharića

Na obljetnicu smrti sl. Božjeg kardinala Franje Kuharića, 11. ožujka, biskup Antun Škvorčević predvodio je za njega u požeškoj katedrali misu zadušnicu u zajedništvu sa svećenicima iz središnjih biskupijskih ustanova i župa grada Požege.

Proslava Gospe Lurdske u Požegi

Na spomendan Gospe Lurdske u petak 11. veljače požeški biskup mons. Antun Škvorčević predvodio je euharistijsko slavlje u požeškoj katedrali, u zajedništvu sa svećenicima Požeškog dekanata i vjernicima grada Požege.

Dan života u Požegi

Prigodom Dana života u nedjelju, 6. veljače požeški biskup Antun Škvorčević predvodio je euharistijsko slavlje u požeškoj crkvi Sv. Lovre.

1 2 3 12