Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: pozega

Treća korizmena tribina u Požegi

U nizu ovogodišnjih korizmenih tribina, u četvrtak 16. ožujka u Dvorani sv. Terezije u Požegi gostovala je dr. sc. Mirjana Radan. Tema njezina izlaganja bila je „Suvremene kušnje vjere koje izgrađuju/razaraju obitelj“.

Vjeronaučno natjecanje učenika osnovnih i srednjih škola Požeške biskupije

U organizaciji Katehetskog ureda Požeške biskupije, Agencije za odgoj i obrazovanje i županijskih ureda za društvene djelatnosti, u četvrtak 16. ožujka održano je biskupijsko (županijsko) natjecanje iz vjeronauka za osnovne te trogodišnje i četverogodišnje srednje škole na području Požeške biskupije. Natjecanje za osnovne škole održano je u Katoličkoj osnovnoj školi u Požegi, a za srednje škole u Katoličkoj gimnaziji u Požegi. Tema natjecanja bila je „Naša draga svetišta.“

Prva korizmena tribina u Požegi

Na prvoj korizmenoj tribini, koja je održana u četvrtak, 2. ožujka u Dvorani sv. Terezije Avilske u Požegi fizičar dr. sc. Luka Popov izložio je svoje svjedočanstvo pod naslovom „Od ateista do vjernika po teološkoj misli Benedikta XVI.“.

Korizmeni susret učenika osmih razreda u požeškom Kolegiju

U organizaciji Povjerenstva za pastoral duhovnih zvanja, u subotu 25. veljače 2023. u Kolegiju Požeške biskupije u Požegi održan je susret učenika osmih razreda iz nekoliko župa Slavonsko-podravskog i Zapadno-slavonskog arhiđakonata Požeške biskupije, koji razmišljaju o svom budućem zvanju.

1 2 3 14