Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: prec-marko-kovac

Biskup Šaško predvodio proslavu župne svetkovine na Malešnici

Župa Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije, Malešnica–Oranice svečano je proslavila župnu svetkovinu Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije, u četvrtak 8. prosinca 2022., misom koju je predslavio zagrebački pomoćni biskup Ivan Šaško u zajedništvu sa svećenicima Kustošijskog dekanata.

U Vodicama počeo XV. međunarodni simpozij crkvenih pravnika

Crkveni pravnici iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Srbije i Italije okupili su se na XV. međunarodnom znanstvenom simpoziju koji se s temom „Administrativno kanonsko pravo u teoriji i praksi“ od 14. do 15. listopada 2022. održava u Vodicama.

FOTO Procesija s kipom Gospe Fatimske

U petak 13. svibnja, na blagdan Gospe Fatimske, održana je procesija s kipom Gospe Fatimske koja je krenula ispred zagrebačke katedrale, a završila je misom u Župi Svete obitelji, objavljeno je na mrežnoj stranici vigilare.info.

Biskup Šaško razgovarao s predstavnicima roditeljâ odgojitelja

Uime zagrebačkoga nadbiskupa kardinala Josipa Bozanića, pomoćni zagrebački biskup Ivan Šaško i biskupski vikar za pastoral i kancelar preč. Marko Kovač primili su u utorak 7. prosinca u Nadbiskupskome duhovnom stolu u Zagrebu predstavnice korisnikâ prava na mjeru „roditelj-odgojitelj“, priopćio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

1 2