Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: predavanje

Predavanje za mlade u Osijeku

Predavanje „Prisilne misli“ održao je vlč. Matej Perić u utorak 14. lipnja u Župi sv. Ćirila i Metoda.

Predavanje „Bl. Alojzije Stepinac i farmaceuti“

O 124. obljetnici rođenja bl. Alojzija Stepinca, na dan njegova krštenja, u ponedjeljak 9. svibnja 2022., Andrea Koščec, mag. pharm., je u Domu Hrvatskoga katoličkog liječničkog društva u Zagrebu održala predavanje „Bl. Alojzije Stepinac i farmaceuti“.

Predavanje o hrvatskim svecima i blaženicima na Svetom Duhu

Predsjednica Udruge za promicanje znamenitih Križevčana „Dr. Stjepan Kranjčić“ doc. dr. Tanja Baran održala je u Župi sv. Antuna Padovanskog na zagrebačkom Svetom Duhu, u srijedu 9. ožujka, predavanje o hrvatskim svecima i blaženicima.

Odgovorno korištenje društvenih medija

U samostanu Milosrdnih sestara sv. Križa u Đakovu, u sklopu trajne formacije, fra Siniša Pucić, OFM, održao je 28. veljače predavanje o odgovornom korištenju medija.

Mons. Uzinić u Rijeci održao predavanje za voditelje radionica "Amoris Laetitia" i za mlađe svećenike

U okviru programa Tjedna za obitelj, kojega organizira Ured za obitelj Riječke nadbiskupije, predsjednik Vijeća HBK za život i obitelj, riječki nadbiskup koadjutor mons. Mate Uzinić održao je u srijedu 9. veljače u Velikoj vijećnici Nadbiskupskog ordinarijata u Rijeci predavanje za voditelje radionica "Amoris Laetitia" po dekanatima i za mlađe svećenike s naglaskom na osmo poglavlje "Amoris Laetitia": Pratiti, razlučivati i integrirati slabosti; tumačenje i promišljanje.

Kočerin: Predavanje za žene i djevojke

U organizaciji Župnoga ureda s Kočerina, a povodom duhovne priprave za 150 godina župe, održano je u utorak, 8. veljače predavanje za žene i djevojke.

TPT: Predavanje prof. dr. Ante Crnčevića

Posljednjeg dana 62. teološko-pastoralnog tjedna, u četvrtak 27. siječnja 2022., fra prof. dr. Ante Crnčević održao je predavanje „Svećenik u službi posvećenja Božjega naroda: protiv banalizacije svetoga i sakralizacije profanoga“.

TPT: Predavanje dr. sc. Micheline Tenace o preobrazbi svećeništva

Redovita profesorica na Papinskome sveučilištu Gregoriana u Rimu dr. sc. Micheline Tenace održala je plenarno predavanje pod naslovom „Preobrazba svećeništva u promjeni epohe“ na 62. teološko-pastoralnom tjednu u utorak 25. siječnja u dvorani „Vijenac“ Nadbiskupijskoga pastoralnog instituta u Zagrebu.

1 2 3 4