Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: predavanje

HKŽ München: Održano predavanje „Liturgija po želji ili po propisu?“

U Hrvatskom domu Hrvatske katoličke župe München, salezijanac i bivši profesor liturgijske teologije i crkvene glazbe na Teološkom fakultetu u Augsburgu don Josip Gregur održao je, na poziv Akademskog kruga koji djeluje pri Hrvatskoj katoličkoj župi u Münchenu, u utorak 28. svibnja predavanje „Liturgija po želji ili po propisu?“.

Fra Zlatko Vlahek održao predavanje o temi „Časoslov – molitva Crkve“

Doktor liturgike i tajnik Hrvatske provincije sv. Jeronima franjevaca konventualaca fra Zlatko Vlahek održao je u ponedjeljak 20. svibnja 2024. u bazilici svetog Antuna Padovanskog na zagrebačkom Svetom Duhu predavanje o temi „Časoslov – molitva Crkve“, koje je dio trajne formacije lektora i izvanrednih služitelja euharistije, ali je bilo otvoreno i za javnost.

Održan XVIII. dies theologicus – Značenje teologije?

U organizaciji Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, u srijedu 15. svibnja 2024. godine, u dvorani Vijenac Nadbiskupijskoga pastoralnog instituta u Zagrebu održan je XVIII. dies theologicus „Značenje teologije?“, objavljeno je na stranicama fakulteta.

Fra Josip Blažević održao tribinu o jogi u Đakovu

Gvardijan Samostana sv. Antuna Padovanskog franjevaca konventualaca u Vinkovcima i ravnatelj Centra „Hrvatski Areopag“ za međureligijski dijalog dr. sc. fra Josip Blažević održao je tribinu „Joga – tjelesna gimnastika, fitness ili nešto treće?“, u četvrtak 9. svibnja 2024., u Župi Svih svetih u Đakovu.

1 2 3 12