Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: predavanje

O. Jozo Milanović: Traženje Boga u Benediktovoj Školi službe Gospodnje

O temi „Traženje Boga u Benediktovoj Školi službe Gospodnje“ izlagao je o. Jozo Milanović, OSB, benediktinac iz samostana na Ćokovcu, na simpoziju „Vrijeme, prostor i duhovnost: Benediktinsko monaštvo i njegovo nasljeđe“ održanom 17. rujna u Svečanoj dvorani na Sveučilištu u Zadru.

O mentalnom zdravlju i knjizi „Dijete u središtu (sukoba)“

Savjetovališta Đakovačko-osječke nadbiskupije u suradnji s Poliklinikom za zaštitu djece i mladih grada Zagreba organizirala su u utorak, 15. rujna predavanje pod nazivom „COVID-19 i mentalno zdravlje: Kako smo i što trebamo“ i predstavljanje knjige „Dijete u središtu (sukoba)“ čije su autorice prof. dr. sc. Gordana Buljan Flander i Mia Roje Đapić, mag. psych.

Predavanje „Časnici na putu svetosti“ u Zapovjedništvu za potporu

Povodom 17. obljetnice ustrojavanja Zapovjedništva za potporu, rektor Hrvatskog katoličkog sveučilišta prof. dr. sc. Željko Tanjić održao je u petak, 3. svibnja predavanje pod naslovom „Časnici na putu svetosti“ u vojarni „1. gardijske brigade Tigrovi – Croatia“ u Zagrebu. Na predavanju je opisan vojni put dvojice hrvatskih blaženika, Alojzija Stepinca i Ivana Merza.

1 2 3