Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: predstavljanje

Predstavljena božićna poruka nadbiskupa Uzinića i najavljen koncert „Božić je judi“

Iz Hrvatskog Nazareta, svetišta Majke Božje Trsatske, u četvrtak 21. prosinca riječki nadbiskup Mate Uzinić uputio je božićnu čestitku. Na konferenciji za novinare predstavljeno je i 30. izdanje božićnog koncerta „Božić je judi“, koji će biti održan na Stipanje u katedrali sv. Vida, a prigodnu riječ uputio je i gvardijan franjevačkog samostana na Trsatu i čuvat Svetišta, Krunoslav Kocijan.

Predstavljene knjige i projekt „Herojski Vukovar“ u Münchenu

Dvije knjige „Herojski Vukovar“ te znanstveno-izdavački projekt „Herojski Vukovar – povijest grada i život Vukovaraca tijekom 30 godina (1991.-2021.)“ predstavljeni su u nedjelju, 5. studenog 2023. u kapeli bl. Alojzija Stepinca u Münchenu.

Predstavljen zbornik radova „Teologija u dijalogu“ na Mediteranskim teološkim susretima u Rijeci

Završni događaj Drugih Mediteranskih teoloških susreta, ekumenskog programa za studente teologije iz Hrvatske i okolnih zemalja organiziranih od 16. do 22. srpnja u Lovranu i Rijeci od strane Riječke nadbiskupije, bio je predstavljanje zbornika radova „Teologija u dijalogu“ s dviju prethodnih Ljetnih škola teologije u Dubrovniku i lanjskih Mediteranskih teoloških susreta u Rijeci koje se održalo 21. srpnja u Domu pastoralnih susreta u Lovranu.

Monografija „Požeška katedrala“ predstavljena u Zagrebu

U Velikoj dvorani Hrvatskoga novinarskog doma u Zagreba predstavljena je 11. svibnja monografija „Požeška Katedrala“, koja je tiskana u izdanju Požeške biskupije, Instituta za povijest umjetnosti u Zagrebu i ArTresor naklade iz Zagreba.

1 2 3 8