Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: preminula

Preminula s. Štefanija (Milka) Cindrić

S. M. Štefanija Cindrić, članica Družbe Školskih sestara franjevki Krista Kralja Bosansko-hrvatske provincije Prečistog Srca Marijina preminula je blago u Gospodinu u srijedu 13. siječnja, u Samostanu sv. Franje Asiškoga u Kloštru Ivaniću u 90 godini života i 65 godini redovništva, prenijela je Katolička tiskovna agencija.

Sprovod s. Gabrijele Mihalj

Tijelo s. Gabrijele Mihalj, franjevke od Bezgrješne pokopano je na mjesnom groblju Ban u Podstrani 28. prosinca, u skladu s epidemiološkim mjerama, u krugu njezine najuže obitelji te susestara.

Preminula s. Mercedes Kopasić

U Đakovu je 25. studenoga 2020. preminula s. Mercedes Kopasić (89) iz Donjeg Vidovca u Međimurju, redovnica Družbe Milosrdnih sestara Svetoga Križa.

Preminula s. M. Josipa od Milosrdne Ljubavi Božje, OCD

Sestra M. Josipa od Milosrdne Ljubavi Božje, OCD (Ana Andlar), okrijepljena svetim sakramentima, blago je u Gospodinu preminula, 17. studenoga 2020. od posljedica teške bolesti, u 65. godini života i 44. godini redovničkih zavjeta.

Preminula majka preč. Darka Tomaševića i s. Mirjane

U Vidovicama je 20. kolovoza preminula Kata Tomašević rođ. Mikić, majka vrhbosanskog svećenika preč. Darka Tomaševića i s. Mirjane članice Milosrdnih sestara Sv. Križa, prenosi portal Katoličkog tjednika Nedjelja.ba.

Preminula teologinja dr. sc. Vikica Vujica

U petak 8. svibnja u Zagrebu, u 44. godini života, iznenada je preminula teologinja dr. sc. Vikica Vujica, koja je do 2018. godine vodila Ured za pastoral braka i obitelji, a do danas bila suradnica u pastoralu rastavljenih i raznim drugim projektima Dubrovačke biskupije.

1 2