Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: preminula

Preminula s. Mercedes Kopasić

U Đakovu je 25. studenoga 2020. preminula s. Mercedes Kopasić (89) iz Donjeg Vidovca u Međimurju, redovnica Družbe Milosrdnih sestara Svetoga Križa.

Preminula s. M. Josipa od Milosrdne Ljubavi Božje, OCD

Sestra M. Josipa od Milosrdne Ljubavi Božje, OCD (Ana Andlar), okrijepljena svetim sakramentima, blago je u Gospodinu preminula, 17. studenoga 2020. od posljedica teške bolesti, u 65. godini života i 44. godini redovničkih zavjeta.

Preminula majka preč. Darka Tomaševića i s. Mirjane

U Vidovicama je 20. kolovoza preminula Kata Tomašević rođ. Mikić, majka vrhbosanskog svećenika preč. Darka Tomaševića i s. Mirjane članice Milosrdnih sestara Sv. Križa, prenosi portal Katoličkog tjednika Nedjelja.ba.

Preminula teologinja dr. sc. Vikica Vujica

U petak 8. svibnja u Zagrebu, u 44. godini života, iznenada je preminula teologinja dr. sc. Vikica Vujica, koja je do 2018. godine vodila Ured za pastoral braka i obitelji, a do danas bila suradnica u pastoralu rastavljenih i raznim drugim projektima Dubrovačke biskupije.

Preminula s. M. Anita Zimaj

Okrijepljena sakramentima, 23. kolovoza u Đakovu je u 75. godini života i 48. godini svetih zavjeta preminula s. M. Anita Zimaj, članica Družbe milosrdnih sestara sv. Križa, rodom iz Ranoca-Peć, Kosovo.

Preminula s. Terezija Sabljić

U srijedu 21. kolovoza preminula je s. M. Terezija (Anđa) Sabljić. Okrjepljena otajstvima svete vjere, preminula je u 76. godini života i 58. godini redovništva. Sprovod s. Terezije bit će u petak 23. kolovoza u 11 sati na groblju Danče u Dubrovniku.

Preminula s. Maja Mikić

Okrijepljena sakramentima, 31. srpnja u Zagrebu je preminula s. Maja Mikić, članica Družbe milosrdnih sestara sv. Križa, rodom iz Vidovica, BiH, u 76. godini života i 51. godini svetih zavjeta.