Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: preporuke

Rijeka: Odluka o ukidanju svih epidemioloških mjera u crkvama

Pismo riječkoga nadbiskupa koadjutora Mate Uzinića koje je uputio 8. travnja župnicima, župnim upraviteljima i rektorima crkava u Riječkoj nadbiskupiji – svima, o odluci o ukidanju svih epidemioloških mjera u crkvama i preporukama prenosimo u cijelosti.

Pismo biskupa Košića s preporukama za došašće i Božić

Sisački biskup Vlado Košić uputio je u petak 20. studenoga pismo s preporukama svim svećenicima, župnicima, župnim vikarima, samostanima i voditeljima samostalnih kapela u Sisačkoj biskupiji za nadolazeće vrijeme došašća i Božića. Pismo donosimo u cijelosti.

COVID-19: Preporuke o prioritetima za testiranje na koronavirus

Koronavirus.hr - službena stranica Vlade RH za pravodobne i točne informacije o koronavirusu - u nedjelju 26. srpnja objavila je objedinjene, revidirane, preporuke o prioritetima za testiranje na SARS-CoV-2, postupanju s kontaktima, završetku izolacije i samoizolacije. Preporuke donosimo u cijelosti.

COVID-19: U Hrvatskoj u posljednja 24 sata nema novozaraženih

Trenutno su potvrđene ukupno 2.243 osobe zaražene koronavirusom, a 2.023 osoba se oporavilo. Još je 121 osoba na liječenju. Ukupno je 99 osoba preminulo. šestero je trenutačno na respiratoru. Dosad je testirano ukupno 60.864 osoba, a u posljednja 24 sata testirano je 953 osoba, objavljeno je u subotu 23. svibnja na portalu koronavirus.hr - službenoj stranici Vlade Republike Hrvatske za pravodobne i točne informacije o koronavirusu.

1 2