Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: prijenos

Izravni prijenosi biskupskog ređenja mons. Ferenca Fazekasa

U organizaciji Tiskovnog ureda Subotičke biskupije u srijedu 25. listopada dogovoreni su izravni televizijski prijenosi biskupskog ređenja imenovanog subotičkog biskupa Ferenca Fazekasa koje će biti u subotu 11. studenog u 11 sati u katedrali Svete Terezije Avilske u Subotici.

Prijenos molitve za mir iz Vatikana na HKR-u

Papa Franjo odredio je da petak 27. listopada 2023. bude Dan molitve, pokore i posta, a molitveni program iz Vatikana od 17 sati i 45 minuta prenosit će Hrvatski katolički radio (HKR).

Svjetski dan mladih uživo na Laudato TV

Laudato TV prvi put je dio međunarodnog projekta EWTN-a i uz prijenose događaja donosi najave i pregled dana iz specijalnog studija, reportaže o hrvatskim grupama i hodočasnicima te javljanja s terena

HKR prenosi misu o svetkovini sv. Barbare iz KBC-a Zagreb

Proslavu svetkovine sv. Barbare, zaštitnice bolničke župe na zagrebačkom Rebru, koja će u KBC-u Zagreb biti proslavljena u petak 3. i subotu 4. prosinca, u emisiji Aktualno Hrvatskoga katoličkog radija najavio je bolnički župnik Zdenko Perija.

Izravni prijenos misnog slavlja iz riječke katedrale Sv. Vida

S obzirom na važeće epidemiološke mjere i ograničen broj vjernika koji mogu sudjelovati na misnim slavljima, Riječka nadbiskupija u razdoblju do 26. travnja organizira izravne prijenose liturgijskih slavlja na Facebook stranici i Youtube kanalu Riječke nadbiskupije.

Dan molitve i darivanja u Požeškoj biskupiji za stradale u potresu

Na Drugu nedjelju po Božiću, 3. siječnja, prema odredbi biskupa Antuna Škvorčevića u župama Požeške biskupije bio je dan molitve i prikupljanja novčanih sredstava za stradale u razornom potresu u sisačkom kraju. Na početku svetih slavlja u svim župama pročitan je poziv požeškog biskupa vjernicima da se pridruže navedenom plemenitom suosjećajnom djelu u prilog onih koji trpe veliku nevolju.

1 2 3 4