Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: priopcenje

Priopćenje s 31. sjednice Stalnoga vijeća BK BiH

Stalno vijeće Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine održalo je svoju 31. sjednicu u srijedu, 22. lipnja 2022. u prostorijama Nadbiskupske rezidencije u Sarajevu, izvijestila je Katolička tiskovna agencija.

Priopćenje s izvanrednog zasjedanja HBK

Priopćenje s Izvanrednog zasjedanja Hrvatske biskupske konferencije pod predsjedanjem zadarskog nadbiskupa Želimira Puljića, predsjednika HBK, održanog u četvrtak 9. lipnja 2022. godine prenosimo u cijelosti

Priopćenje Biskupske konferencije SAD-a o krvoproliću u Teksasu

„Svatko od nas treba u svojoj duši potražiti načine kako bismo više razumjeli ovu epidemiju zla i nasilja i moliti naše izabrane dužnosnike da nam pomognu poduzeti akciju“, kaže se u priopćenju Biskupske konferencije SAD-a nakon pokolja u osnovnoj školi u Teksasu, objavio je Vatican News.

Priopćenje s 83. redovitog zasjedanja BK BiH

Priopćenje s 83. redovitog zasjedanja Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine održanoga 21. i 22. ožujka 2022. u prostorijama Biskupskog ordinarijata u Mostaru prenosimo u cijelosti.

Priopćenje s XXIV. redovitoga godišnjeg zajedničkog zasjedanja BK BiH i HBK

Članovi Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine i Hrvatske biskupske konferencije održali su 15. veljače 2022. godine u duhovno-pastoralnom centru „Emaus“ u Bijelom Polju (Potoci) pokraj Mostara svoje XXIV. redovito godišnje zajedničko zasjedanje, s kojeg su uputili priopćenje koje prenosimo u cijelosti.

Priopćenje generalnog vikara Mostarsko-duvanjske biskupije

Generalni vikar Mostarsko-duvanjske biskupije don Nikola Menalo oglasio se priopćenjem o referendumu koji je organizirala Mjesna zajednica Crnač s obzirom na podjeljivanje crkvenih službi, konkretno službe župnika koje prenosimo u cijelosti.

Srpski patrijarh Porfirije pozitivan na COVID-19

Srpska pravoslavna Crkva (SPC) priopćila je da je patrijarh Porfirije Perić u utorak 11. siječnja bio pozitivan na testu na virus SARS-CoV-2 te se u skladu s protokolom nalazi na kućnom liječenju.

Priopćenje Tiskovnog ureda Svete Stolice

Tiskovni ured Svete Stolice oglasio se u četvrtak, 23. prosinca priopćenjem o Dikasteriju za promicanje cjelovitog ljudskog razvoja koje prenosimo u cijelosti.

1 2 3 10