Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: priopcenje

Priopćenje sa 65. zasjedanja Sabora HBK

Tajništvo Hrvatske biskupske konferencije objavilo je u srijedu 19. listopada 2022. godine priopćenje sa 65. plenarnog zasjedanja Sabora HBK, koje donosimo u cijelosti.

Priopćenje s 31. sjednice Stalnoga vijeća BK BiH

Stalno vijeće Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine održalo je svoju 31. sjednicu u srijedu, 22. lipnja 2022. u prostorijama Nadbiskupske rezidencije u Sarajevu, izvijestila je Katolička tiskovna agencija.

Priopćenje s izvanrednog zasjedanja HBK

Priopćenje s Izvanrednog zasjedanja Hrvatske biskupske konferencije pod predsjedanjem zadarskog nadbiskupa Želimira Puljića, predsjednika HBK, održanog u četvrtak 9. lipnja 2022. godine prenosimo u cijelosti

Priopćenje Biskupske konferencije SAD-a o krvoproliću u Teksasu

„Svatko od nas treba u svojoj duši potražiti načine kako bismo više razumjeli ovu epidemiju zla i nasilja i moliti naše izabrane dužnosnike da nam pomognu poduzeti akciju“, kaže se u priopćenju Biskupske konferencije SAD-a nakon pokolja u osnovnoj školi u Teksasu, objavio je Vatican News.

Priopćenje s 83. redovitog zasjedanja BK BiH

Priopćenje s 83. redovitog zasjedanja Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine održanoga 21. i 22. ožujka 2022. u prostorijama Biskupskog ordinarijata u Mostaru prenosimo u cijelosti.

1 2 3 11