Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: ravnatelj

Sastanak ravnatelja Hrvatskog Caritasa i Upravnog odbora Hrvatskog društva bračnih i obiteljskih savjetovatelja (HRD BiOS) 

Upravni odbor Hrvatskog društva bračnih i obiteljskih savjetovatelja predstavio je u četvrtak 25. kolovoza svoje djelovanje fra Tomislavu Glavniku, ravnatelju Hrvatskog Caritasa najavivši stručni skup bračnih i obiteljskih savjetovatelja koji će se održati u Varaždinu od 29. rujna do 2. listopada 2022. pod naslovom "Humor i otpornost kao podrška mentalnom zdravlju".

Natječaji za ravnatelja/ravnateljicu i tajnika/tajnicu Hospicija

Natječaji za izbor i imenovanje ravnatelja Ustanove za palijativnu zdravstvenu skrb – Hospicij Marija Krucifiksa Kozulić te za zasnivanje radnog odnosa za radno mjesto tajnika Hospicija objavljeni su u srijedu 14. srpnja na mrežnim stranicama Riječke nadbiskupije.

AUDIO Ravnatelj Hrvatskog Caritasa mons. Fabijan Svalina: Pomozimo obiteljima pogođenim potresima da obnove svoje domove

Mons. Fabijan Svalina, ravnatelj Hrvatskog Caritasa, u izjavi za Hrvatski katolički radio (HKR) odnosno Hrvatsku katoličku mrežu (HKM) u srijedu 30. prosinca pozvao je hrvatske vjernike i ljude dobre volje da se uključe u akciju Hrvatskog Caritasa za pomoć stanovnicima Sisačko-moslavačke županije pogođenih potresima, poglavito onima u Petrinji, Sisku i Glini. Izjavu mons. Svaline prenosimo u cijelosti.

SOA: Sigurnosna situacija u Republici Hrvatskoj je stabilna

U 2019. godini nije bilo događaja ni pojava koji bi značajnije ugrozili sigurnosne prilike u zemlji, navodi se u izvješću Sigurnosno-obavještajne agencije (SOA) za prošlu godinu. Trenutno ne postoje naznake ni vidljivi potencijali značajnije destabilizacije sigurnosnih prilika, prenosi u nedjelju 20. rujna Hina pozivajući se na izvješće SOA-e.

Matteo Bruni imenovan ravnateljem Tiskovnog ureda Svete Stolice

Papa Franjo imenovao je Mattea Brunija ravnateljem Tiskovnog ureda Svete Stolice, koji na tu dužnost stupa 22. srpnja, objavio je 18. srpnja Tiskovni ured Svete Stolice. Alessandro Gisotti i Sergio Centofanti imenovani su zamjenicima ravnatelja Uprave za izdavaštvo Dikasterija za komunikacije.