Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: redovnici

Mađarsko redovničko nacionalno hodočašće

Više od 200 pripadnika redovničkih zajednica u Mađarskoj okupilo se tijekom vikenda na nacionalnom redovničkom hodočašću u marijanskome svetištu Mátraverebély-Szentkút.

Homilija nadbiskupa Kutleše na Svijećnicu

Homilija zagrebačkog nadbiskupa Dražena Kutleše na misi koju je predslavio na blagdan Prikazanja Gospodinova, ujedno Dan posvećenoga života, u petak 2. veljače 2024., u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu.

U Rimu se okupili predstavnici Bogu posvećenog života iz cijeloga svijeta

U pripravi za Jubilej posvećenog života, koji će se održati 8. i 9. listopada 2025., u Rimu se od 1. do 4. veljače održava susret predstavnika raznih oblika posvećenog života iz više od 60 zemalja svijeta (po jedan redovnik, redovnica, član svjetovne ustanove i pripadnica Ordo virginum).

Poruka prigodom Dana posvećenoga života 2024.

Prigodom Dana posvećenoga života, koji se slavi na Svijećnicu, 2. veljače 2024., predsjednik Vijeća Hrvatske biskupske konferencije za ustanove posvećenog života i družbe apostolskog života mons. Zdenko Križić i predsjednica Hrvatske redovničke konferencije s. Lidije Bernardica Matijević uputili su poruku koju prenosimo u cijelosti.

Božićno čestitanje kod zadarskog nadbiskupa Milana Zgrablića

Božićni susret zadarskog nadbiskupa Milana Zgrablića, svećenika, redovnika i redovnica te vjernika laika zaposlenih u ustanovama Zadarske nadbiskupije, održano je u Salonu Nadbiskupskog doma u Zadru u srijedu 20. prosinca, izvijestila je Zadarska nadbiskupija.

1 2 3 8