Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: rijecki-nadbiskup-ivan-devcic

Održan Teološko-pastoralni seminar Riječke metropolije

Sinodalnost Crkve bila je tema Teološko-pastoralnog seminara Riječke metropolije koji je održan u srijedu 28. rujna u dvorani Katoličke osnovne škole „Josip Pavlišić“ u Rijeci u organizaciji Metropolitanskog pastoralnog instituta.

Proslava Velike Gospe na Krasnu

Hodočasnici iz Like, raznih dijelova Riječke metropolije i drugih krajeva sudjelovali su u ponedjeljak 15. kolovoza u svetištu na Krasnom na proslavi svetkovine Velike Gospe.

U riječkoj prvostolnici slavljena misa posvete ulja

Zbog pastoralnih razloga i ove godine misa posvete ulja u Riječkoj nadbiskupiji slavila se na Veliku srijedu 13. travnja umjesto, kako je obrednikom predviđeno, na Veliki četvrtak ujutro. U katedrali sv. Vida predvodio ju je riječki nadbiskup Ivan Devčić u zajedništvu s riječkim nadbiskupom koadjutorom Matom Uzinićem te svećenicima Riječke nadbiskupije.

Uskrsna poruka riječkih nadbiskupa

Riječki nadbiskup i metropolit Ivan Devčić i riječki nadbiskup koadjutor Mate Uzinić uputili su uskrsnu poruku koju prenosimo u cijelosti.

Nadbiskupu Ivanu Devčiću nagrada za životno djelo PGŽ-a

Na 8. sjednici Skupštine Primorsko-goranske županije u Opatiji u srijedu 17. ožujka jednoglasno su donesene odluke o dodjeli godišnjih nagrada, a nagrada za životno djelo bit će dodijeljena riječkom nadbiskupu dr. sc. Ivanu Devčiću za značajnu ulogu i velike zasluge u razvoju ekumenizma i međureligijskog dijaloga, izvijestila je Riječka nadbiskupija.

Korizmena poruka riječkih nadbiskupa

Riječki nadbiskup Ivan Devčić i riječki nadbiskup koadjutor Mate Uzinić uputili su u četvrtak 24. veljače 2022. svoju korizmenu poruku.

1 2 3 4