Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: rijecki-nadbiskup-koadjutor-mons-mate-uzinic

Nadbiskup Uzinić slavio misu zahvalnicu za kraj školske godine

Danas smo došli ovamo kako bismo zahvalili za školsku godinu koja je iza nas, za sve milosti koje smo primili, osobno ali i kao zajednica, Crkva, rekao je riječki nadbiskup koadjutor mons. Mate Uzinić započinjući propovijed na misi zahvalnici za kraj školske godine, koju je predslavio u utorak, 7. svibnja u crkvi sv. Jeronima, uz koncelebraciju povjerenika za mlade Riječke nadbiskupije vlč. Ivana Seletkovića.

Apostolski nuncij u RH Giorgio Lingua pohodio Rijeku

Na četvrtu korizmenu nedjelju, 27. ožujka, apostolski nuncij u RH mons. Giorgio Lingua pohodio je Rijeku i tom prigodom predvodio svečano liturgijsko slavlje na talijanskom jeziku u katedrali sv. Vida.

Susret riječkog nadbiskupa koadjutora Mate Uzinića s članovima Hrvatskog katoličkog liječničkog društva

U Nadbiskupskom ordinarijatu u Rijeci u subotu 19. veljače riječki nadbiskup koadjutor mons. Mate Uzinić susreo se s predsjednikom Hrvatskog katoličkog liječničkog društva (HKLD) doc. dr. sc. Rokom Čivljakom te članovima Upravnog odbora i podružnice HKLD-a “Branimir Richter” u Zagrebu dr. sc. Petrom Bilićem, dr. Ivanom Bambirom i dr. sc. Ivanom Ćelićem.

Prvi pohod mons. Mate Uzinića "Kući utočišta"

Riječki nadbiskup koadjutor mons. Mate Uzinić posjetio je u subotu 18. prosinca "Kuću utočišta", dnevni centar za beskućnike, čiji program provodi Depaul Hrvatska u partnerstvu sa sestrama milosrdnicama.

1 2