Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: rijecki-nadbiskup

Duhovsko bdjenje u Centru za mlade u Rijeci

Duhovsko bdjenje u organizaciji Ureda za pastoral mladih i Povjerenstva za kršćansku inicijaciju Riječke nadbiskupije održano je u predvečerje svetkovine Pedesetnice, u subotu 18. svibnja 2024. u centru za mlade „Bl. Miroslav Bulešić“ u Rijeci.

Obljetnica kapele u Domu za starije osobe na Kantridi

U kapeli posvećenoj Duhu Svetom u Domu za starije osobe na Kantridi, 17. svibnja proslavljena je 30. godišnjica blagoslova tog sakralnog prostora. Misu na kojoj su se okupili korisnici i djelatnici Doma s ravnateljicom Melitom Raukar, predvodio je riječki nadbiskup Mate Uzinić.

Susret nadbiskupa Uzinića i pobjednikā Vjeronaučne olimpijade

Riječki nadbiskup Mate Uzinić susreo se u utorak 14. svibnja u Velikoj dvorani Nadbiskupskog ordinarijata u Rijeci s učenicima osnovnih i srednjih škola, pobjednicima županijskog – nadbiskupijskog natjecanja iz vjeronauka koje se održalo 22. ožujka na temu: „Socijalni nauk Crkve“.

Tradicionalni preduskrsni doručak riječkog nadbiskupa i predstavnika Grada Rijeke

Riječki nadbiskup Mate Uzinić sa suradnicima, generalnim vikarom Mariom Tomljanovićem, sudskim vikarom Emilom Svažićem i svećenikom Miroslavom Perglom, ugostio je predsjednicu Gradskog vijeća Anu Trošelj i zamjenika gradonačelnika Rijeke Gorana Palčevskog na tradicionalnom preduskrsnom doručku na Veliku subotu, 30. ožujka, izvijestila je Riječka nadbiskupija.

1 2 3 17