Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: rijeka

Blagdan sv. Stjepana u riječkoj katedrali

Blagdan sv. Stjepana prvomučenika proslavljen je 26. prosinca u katedrali sv. Vida u Rijeci. Misu je predvodio rektor riječke prvostolnice i generalni vikar Riječke nadbiskupije Mario Tomljanović.

Rijeka: Predstavljen program proslave sv. Nikole

Program proslave sv. Nikole, zaštitnika djece, pomoraca, ribara i putnika u Riječkoj nadbiskupiji predstavljen je u četvrtak 1. prosinca u Velikoj dvorani Nadbiskupijskog ordinarijata u Rijeci.

Priopćenje o organizaciji Tranzitnog punkta za migrante u Rijeci

Grad Rijeka, HŽ infrastruktura d.o.o., Klinički bolnički centar Rijeka, Isusovačka služba za izbjeglice, Zaklada „Solidarna“, Crveni Križ Grada Rijeke i Caritas Riječke nadbiskupije uputili su u petak 25. studenoga zajedničko priopćenje za medije zbog upita o organizaciji Tranzitnog punkta za migrante u Rijeci. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

U Rijeci obilježen Dan sjećanja na Vukovar

Dan sjećanja na žrtvu Vukovara u Rijeci je obilježen dan ranije nego u Vukovaru, 17. studenog mimohodom građana i branitelja koji je počeo paljenjem svijeća ispred Vukovarskog murala u istoimenoj riječkoj ulici te završen na Mostu hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata.

1 2 3 20