Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: robert-kupcak

U Požegi održana prva sjednica biskupijskog Povjerenstva za savjetovanje o sinodalnosti Crkve

U pripravi za otvorenje biskupijskog savjetovanja „Za sinodalnu Crkvu: zajedništvo, sudjelovanje i poslanje“, u Dvorani sv. Lovre biskupskog Doma u Požegi održana je 7. listopada prva sjednica povjerenstva Požeške biskupije za savjetovanje o sinodalnosti Crkve u sastavu: Želimir Žuljević, povjerenik te Robert Kupčak, Ivan Ereiz, Ana Matković i Tihana Petković.

Proslavljena 18. obljetnica krunjenja lika Gospe Voćinske

Na dan kada je prije 18 godina za vrijeme svojega trećeg pastirskog pohoda Hrvatskoj 2003. godine sv. Ivan Pavao II. okrunio lik Majke Božje Voćinske, u ponedjeljak 7. lipnja euharistijsko slavlje u Voćinu predvodio je izaslanik požeškog biskupa Antuna Škvorčevića – voditelj Pastoralnog centra Požeške biskupije Robert Kupčak.

Adventska duhovna obnova za redovnice u Požegi

U pripravi za svetkovinu Isusova rođenja, u subotu 5. prosinca u crkvi sv. Lovre u Požegi održana je adventska duhovna obnova za redovnice koje djeluju na području Požeške biskupije. Program duhovne obnove, koji je vodio je fra Petar Cvekan, župnik i gvardijan u našičkoj Župi sv. Antuna Padovanskog, odvijao se uz pridržavanje propisanih epidemioloških mjera.

1 2