Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: roko-glasnovic

Mons. Glasnović predvodio misu na Svjetski dan siromaha

Na 6. Svjetski dan siromaha u nedjelju, 13. studenog, dubrovački biskup mons. Roko Glasnović u koncelebraciji s generalnim vikarom i predsjednikom biskupijskog Caritasa mons. Ivicom Pervanom te katedralnim župnikom don Marinom Lučićem predvodio je euharistijsko slavlje u katedrali Gospe Velike u Dubrovniku.

Bratovština festanjula misom započela okupljanja ususret novoj Festi

Uoči skupštine Bratovštine festanjula sv. Vlaha, kojom započinju okvirne organizacijske pripreme za Festu sv. Vlaha 2023. godine u Dubrovniku, članovi bratovštine su se u nedjelju, 30. listopada okupili u zbornoj crkvi sv. Vlaha na euharistijskom slavlju koje je predvodio dubrovački biskup mons. Roko Glasnović uz koncelebraciju novog rektora crkve mons. Ivice Pervana, generalnog vikara biskupije.

Biskup Glasnović predvodio molitvu na Daksi

Na dan sjećanja na žrtve Dakse u utorak, 25. listopada, na zelenom otoku pokraj Dubrovnika koji čuva sjećanje na pedeset i tri osobe ubijene bez suđenja u listopadu 1944. godine upriličena je molitva koju je predvodio dubrovački biskup mons. Roko Glasnović.

Blagoslovljena nova kapela u Kozarici na Mljetu

U mjestu Kozarica na otoku Mljetu u subotu 22. rujna, dan uoči Svjetskog dana misija, dubrovački biskup Roko Glasnović blagoslovio je novu kapelu Sv. Terezije od Djeteta Isusa, zaštitnice misija, izvijestila je Župa sv. Pavla iz Babinog Polja.

1 2 3 18