Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: sakrament-potvrde

Slavlje sakramenta potvrde u HKM Beč

Splitsko-makarski nadbiskup Zdenko Križić podijelio je sakrament potvrde 185-ero krizmanika u subotu 25. svibnja u Hrvatskoj katoličkoj misiji u Beču.

Nedjelja Pedesetnice u požeškoj katedrali

Na svetkovinu Pedesetnice – Duhova, 19. svibnja 2024. godine, apostolski upravitelj Požeške biskupije Antun Škvorčević u zajedništvu sa svećenicima Požeškoga dekanata i svećenicima djelatnima u središnjim biskupijskim ustanovama predvodio je euharistijsko slavlje u požeškoj katedrali tijekom kojeg je mladima požeške Župe sv. Terezije Avilske podijelio sakrament potvrde.

HKM Graz: Biskup Svalina podijelio sakrament potvrde

Srijemski biskup Fabijan Svalina predvodio je u subotu 27. travnja misno slavlje te podijelio sakrament potvrde za 65 mladih članova Hrvatske katoličke misije Graz u Republici Austriji, izvijestili su iz HKM Graz.

Uskrs i krizma 40. HRVCON-a KFOR-a na Kosovu

Pripadnici 40. hrvatskog kontingenta (HRVCON) u NATO operaciji KFOR u Republici Kosovo koji su trenutačno izvan Hrvatske i odvojeni od svojih obitelji proslavili su 31. ožujka svetkovinu Uskrsa.

Argumenti o produženju pripreme za sakramente Pričesti i Potvrde

Zašto je u župama Zagrebačke nadbiskupije od ove pastoralne godine produžena priprema za primanje sakramenata Pričesti i Potvrde na dvije godine? - pitanje je o kojem se u srijedu, 14. prosinca razgovaralo u emisiji 'Argumenti' na Hrvatskome katoličkom radiju.

U Gornjem Prekrižju proslavljena župna svetkovina

Veliki broj vjernika iz Jastrebarskog dekanata okupio se u nedjelju, 30. srpnja u Župi sv. Mihaela Arkanđela i sv. Ane u Gornjem Prekrižju na svečanoj misi proslave župne svetkovine na kojoj je podijeljen sakrament potvrde.

1 2 3 4