Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: salus-populi-romani

Papa zahvalio Gospi za apostolsko putovanje u Portugal

Papa Franjo, nakon povratka iz Portugala, s 42. apostolskog putovanja, pohodio je u ponedjeljak 7. kolovoza 2023. ujutro rimsku baziliku Svete Marije Velike i pomolio se pred Marijinom ikonom Spasa puka rimskoga, jednim od simbola 37. Svjetskog dana mladih u Lisabonu, izvijestio je Vatican News.

Papa povjerio Gospi hodočasnike Svjetskog dana mladih

Papa Franjo je u ponedjeljak poslijepodne, 31. srpnja otišao u rimsku baziliku Svete Marije Velike kako bi se pomolio pred slikom Blažene Djevice Marije Salus Populi Romani, uoči svog apostolskog putovanja u Portugal, objavio je Vatican News.

Papa izašao iz bolnice

Papa Franjo otpušten je u petak, 16. lipnja u 8.45 iz Poliklinike Gemelli nakon što je u srijedu, 7. lipnja podvrgnut operativnom zahvatu. Po izlasku iz bolnice Papa se otišao pomoliti u bazilici Svete Marije Velike pred slikom Salus Populi Romani, objavio je Vatican News.

Papa Franjo: Još uvijek sam živ

Papa Franjo napustio je u subotu 1. travnja 2023. Sveučilišnu bolnicu Agostino Gemelli u Rimu u kojoj je bio zadržan četiri dana na liječenju zbog infekcije dišnog sustava, priopćio je ravnatelj Tiskovnog ureda Svete Stolice Matteo Bruni.

1 2 3