Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: sasko

Biskup Šaško slavio misu u crkvi Tijela Kristova

Zagrebački pomoćni biskup Ivan Šaško u koncelebraciji s preč. Bornom Puškarićem i preč. Ivicom Reparincom 22. ožujka predslavio je euharistijsko slavlje IV. korizmene nedjelje u crkvi Tijela Kristova u zagrebačkome naselju Sopot.

Središnja proslava Dana posvećenog života u zagrebačkoj katedrali

Svečano večernje euharistijsko slavlje u zagrebačkoj katedrali na XXIV. dan posvećenog života u nedjelju 2. veljače, blagdan Prikazanja Gospodinova - Svijećnicu, predvodio je zagrebački pomoćni biskup Ivan Šaško u koncelebraciji s tridesetak svećenika i provincijala redovničkih zajednica sa sjedištem u Zagrebu.

Počela Velika pobožnost sv. Josipu

U srijedu 22. siječnja započela je nova Velika pobožnost sv. Josipu koja se već godina slavi u Nacionalnom svetištu svetog Josipa u Karlovcu. Misno slavlje predvodio je zagrebački pomoćni biskup Ivan Šaško u zajedništvu s dvadesetak svećenika iz više nad/biskupija.

Biskup Šaško predvodio hodočasničku misu u kapelici Majke Božje Sljemenske

U sljemenskoj kapeli Majke Božje Kraljice Hrvata u subotu 7. rujna, na prvi dan 288. zavjetnog hodočašća vjernika Grada Zagreba u Mariju Bistricu, zagrebački pomoćni biskup Ivan Šaško predvodio je euharistijsko slavlje s više od 300 hodočasnika pješaka koji su se u ranim jutarnjim satima iz zagrebačke katedrale pješke preko Medvednice uputili u Mariju Bistricu.

Tijelovo u zagrebačkoj katedrali

Svečanim euharistijskim slavljem koje je predvodio zagrebački pomoćni biskup Ivan Šaško i Tijelovskom procesijom u zagrebačkoj katedrali proslavljeno je Tijelovo.

1 2 3