Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: sasko

Biskup Šaško predslavio Te Deum za akademsku godinu 2019./2020.

Zagrebački pomoćni biskup Ivan Šaško predvodio je u četvrtak 18. lipnja u zagrebačkoj crkvi Sv. Petra euharistijsko slavlje prigodom završetka akademske godine 2019./2020 Sveučilišta u Zagrebu, izvijestio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

Biskup Šaško slavio misu u crkvi Tijela Kristova

Zagrebački pomoćni biskup Ivan Šaško u koncelebraciji s preč. Bornom Puškarićem i preč. Ivicom Reparincom 22. ožujka predslavio je euharistijsko slavlje IV. korizmene nedjelje u crkvi Tijela Kristova u zagrebačkome naselju Sopot.

Središnja proslava Dana posvećenog života u zagrebačkoj katedrali

Svečano večernje euharistijsko slavlje u zagrebačkoj katedrali na XXIV. dan posvećenog života u nedjelju 2. veljače, blagdan Prikazanja Gospodinova - Svijećnicu, predvodio je zagrebački pomoćni biskup Ivan Šaško u koncelebraciji s tridesetak svećenika i provincijala redovničkih zajednica sa sjedištem u Zagrebu.

Počela Velika pobožnost sv. Josipu

U srijedu 22. siječnja započela je nova Velika pobožnost sv. Josipu koja se već godina slavi u Nacionalnom svetištu svetog Josipa u Karlovcu. Misno slavlje predvodio je zagrebački pomoćni biskup Ivan Šaško u zajedništvu s dvadesetak svećenika iz više nad/biskupija.

1 2 3