Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: seminar

Održan prvi večernji seminar u Gajnicama

Prvi u nizu od pet večernjih seminara pod zajedničkim imenom „TRANSFORMACIJA – Kako razviti potencijal duhovnog karaktera u okviru vlastitog poslanja“ održan je u petak 20. siječnja 2023. u dvorani Centra za kulturu Zagreb–Susedgrad, u Gajnicama (Župa sv. Josipa Radnika).

Seminar za čitače, voditelje i članove biblijskih skupina

U prostorima Katoličkoga bogoslovnog fakulteta u Đakovu u subotu, 12. studenoga održan je seminar za čitače, voditelje i članove biblijskih skupina te sve zainteresirane za otkrivanje tajni Biblije pod vodstvom novog povjerenika za biblijski pastoral Đakovačko-osječke nadbiskupije, vlč. dr. sc. Ivana Benakovića, uz pomoć suradnika Pastoralnog centra i članova Povjerenstva za biblijski pastoral.

Seminar Sustava katoličkih škola za Europu

Pedagoško vijeće Sustava katoličkih škola za Europu organiziralo je 17. i 18. kolovoza u Kupresu redoviti godišnji seminar za svoje djelatnike, prenosi nedjelja.ba.

Svečana proslava 25 godina Kuće susreta Tabor

Na svetkovinu Preobraženja Gospodinova, 6. kolovoza, proslavljena je 25. obljetnica Kuće susreta Tabor u Samoboru svečanom misom koju je predvodio dubrovački biskup Roko Glasnović.

Fra Ivan Matić pozvao na proslavu 25 godina Tabora

Kuća susreta Tabor u Samoboru ove godine slavi 25. obljetnicu osnutka, a središnja proslava bit će o blagdanu Preobraženja Gospodinova, kada će se, od 4. do 7. kolovoza, održati slavljenički seminar „Ovo je Sin moj, Ljubljeni! Slušajte ga!“

Seminar za bračne parove u Đakovačko-osječkoj nadbiskupiji

Deveti seminar za bračne parove povodom Svjetskog dana braka u organizaciji Bračnih i obiteljskih savjetovališta i Savjetovališta za žrtve obiteljskog nasilja Đakovačko-osječke nadbiskupije, održan je u subotu, 12. veljače 2022., „online“ preko Zoom aplikacije.

1 2 3 5