Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: seminar

Seminar za mlade „Kako biti najveći student?“

U Župi sv. Ćirila i Metoda u Osijeku, u utorak, 16. lipnja 2020. održan je prvi odgođeni korizmeni seminar za studente i mlade pod nazivom „Kako biti najveći student?“ kojega je vodio svećenik i psihoterapeut dr. sc. Josip Bošnjaković.

Seminar posta, molitve i šutnje

U samostanskoj kući „Betanija“ u Đakovu od 10. do 14. ožujka održan je seminar posta, molitve i šutnje, koji je i ovoga puta vodila franjevka iz Mostara s. Ljilja Pehar.

Održan seminar za trajnu formaciju u Provinciji franjevaca trećoredaca

U samostanu sv. Franje Ksaverskog u Zagrebu, u Provinciji franjevaca trećoredaca glagoljaša, održan je 12. i 13. studenoga godišnji seminar za trajnu formaciju o temi „Identitet franjevaca trećoredaca (na povijesnim počecima, u sadašnjem Pravilu i Ustanovama, u redovničkom življenju danas i sutra).

Seminar za redovnice „Mogućnost i izazovi komunikacije u digitalnom okruženju“

Školske sestre franjevke Krista Kralja organizirale su seminar „Mogućnost i izazovi komunikacije u digitalnom okruženju“ od 8. do 10. studenoga u samostanu sestara Splitske provincije na zagrebačkom Jordanovcu. Sudjelovalo je tridesetak sestara iz četiri provincije: Mariborske, Splitske, Bosansko-hrvatske i Mostarske.

Održan seminar za medicinske sestre redovnice

U kući „Betanija“ na Velom Lošinju od 11. do 13. listopada održan je seminar za medicinske sestre redovnice o temi „Svjedočiti milosrdnog Spasitelja u svakodnevnici“.

Seminar za odgojitelje u bogoslovnim i malim sjemeništima

Odgojitelji svih bogoslovnih i malih sjemeništa u Bosni Hercegovini i dijecezanski referenti za zvanja sudjelovali su 30. rujna u Svećeničkom domu Vrhbosanske nadbiskupije i Vrhbosanskom bogoslovnom sjemeništu u Sarajevu na redovitom godišnjem seminaru u organizaciji Vijeća za bogoslovna i Vijeće za mala sjemeništa Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine i Centra za savjetovanje Vrhbosanske nadbiskupije.

1 2 3