Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: seminar

Svečana proslava 25 godina Kuće susreta Tabor

Na svetkovinu Preobraženja Gospodinova, 6. kolovoza, proslavljena je 25. obljetnica Kuće susreta Tabor u Samoboru svečanom misom koju je predvodio dubrovački biskup Roko Glasnović.

Fra Ivan Matić pozvao na proslavu 25 godina Tabora

Kuća susreta Tabor u Samoboru ove godine slavi 25. obljetnicu osnutka, a središnja proslava bit će o blagdanu Preobraženja Gospodinova, kada će se, od 4. do 7. kolovoza, održati slavljenički seminar „Ovo je Sin moj, Ljubljeni! Slušajte ga!“

Seminar za bračne parove u Đakovačko-osječkoj nadbiskupiji

Deveti seminar za bračne parove povodom Svjetskog dana braka u organizaciji Bračnih i obiteljskih savjetovališta i Savjetovališta za žrtve obiteljskog nasilja Đakovačko-osječke nadbiskupije, održan je u subotu, 12. veljače 2022., „online“ preko Zoom aplikacije.

Online seminar o ukazanjima u Fatimi

Odjel za studije marijanskoga svetišta u Fatimi pokrenuo je webinar koji svake srijede tijekom siječnja, sudionicima pruža mogućnost da bolje shvate zbivanja koja su se dogodila u Cova da Iria, da protumače način na koji se danas govori o Fatimi, te da spoznaju kako se prema tomu odnose milijuni vjernika, prenio je Vatican News.

Seminar za animatore i suradnike u župnoj katehezi

U prostorijama Središnje nadbiskupijske i fakultetske knjižnice u Đakovu u subotu, 23. listopada održan je Seminar za animatore i suradnike u župnoj katehezi pod nazivom „Evanđeosko rasuđivanje i vjerodostojan susret s novim naraštajima – izazov za župnu katehezu“.

1 2 3 4