Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: sesvetska-sela

Proslavljeno Antunovo u Sesvetskim Selima

Župna svetkovina Župe sv. Antuna Padovanskog proslavljena je u Sesvetskim Selima svečanim misnim slavljem koje je predvodio biskup bjelovarsko-križevački, mons. Vjekoslav Huzjak. Uz biskupa su koncelebrirali vlč. Antun Sente st., mons. Tomislav Subotičanec, vlč. Mario Migles, trajni đakon Božidar Hadaš i ostali svećenici.

Započeo Antunovski hod u Sesvetskim Selima

Četvrti Antunovski hod mladih započeo je u Župi sv. Antuna Padovanskoga u Sesvetskim Selima u 13 sati svečanim misnim slavljem koje je predslavio fra Miljenko Hontić, OFM Conv., provincijal Hrvatske provincije sv. Jeronima franjevaca konventualaca uz koncelebraciju župnika vlč. Antuna Sentea i braćom franjevcima.

Trinaesti utorak sv. Antunu Padovanskom u Sesvetskim Selima

Na trinaesti utorak sv. Antunu 8. lipnja misno slavlje u crkvi Sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima predvodio je mr.sc. Milan Dančuo s Katedre liturgike Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Župnik Župe sv. Antuna Padovanskog, vlč. Antun Sente na kraju misnog slavlja pozvao je na Antunovski hod koji će početi 11.6. u 13 sati u Sesvetskim selima, a završit će na Svetom Duhu euharistijskim klanjanjem i slavljenjem.

Sutra 4. Antunovski hod mladih

Antunovski hod mladih započet će svetom misom u subotu, 11. lipnja u 13 sati u Svetištu sv. Antuna u Sesvetskim Selima, a završna proslava održat će se na zagrebačkom Svetom Duhu nakon 16 kilometara hoda. Cilj ovog hoda je kroz jednostavnost, molitvu i mladost pokazati da u Crkvi postoje mladi, istaknuo je glavni organizator Antunovskog hoda mladih fra Stjepan Brčina.

Dvanaesti utorak sv. Antunu Padovanskom u Sesvetskim Selima

U Župi sv. Antuna Padovanskoga u Sesvetskim Selima u tijeku je pobožnost „13 utoraka“ uoči svetkovine župnog zaštitnika, a dvanaestog utorka, 31. svibnja, svečano misno slavlje predslavio je vlč. Renato Belčić, župnik župe sv. Barbara u Zagrebu – Vrapče i nadbiskupijski povjerenik za župnu katehezu.

Jedanaesti utorak u čast sv. Antunu u Sesvetskim Selima

U Župi sv. Antuna Padovanskoga u Sesvetskim Selima u tijeku je pobožnost „13 utoraka“ uoči svetkovine župnog zaštitnika, a jedanaestog utorka, 24. svibnja, svečano misno slavlje predslavio je mons. Marinko Miličević, generalni vikar Gospićko-senjske biskupije.

Deseti utorak u čast sv. Antunu u Sesvetskim Selima

U Župi sv. Antuna Padovanskoga u Sesvetskim Selima u tijeku je pobožnost „13 utoraka“ uoči svetkovine župnog zaštitnika, a desetog utorka, 17. svibnja, euharistijsko slavlje predvodio je dr. sc. Ante Bekavac, OFM, profesor moralne teologije na KBF-u.

Deveti utorak u čast sv. Antunu u Sesvetskim Selima

U Župi sv. Antuna Padovanskoga u Sesvetskim Selima u tijeku je pobožnost „13 utoraka“ uoči svetkovine župnog zaštitnika, a devetog utorka, 10. svibnja, euharistijsko slavlje predvodio je fra Tomislav Faletar, OFM, voditelj centra za duhovna zvanja u Jastrebarskom.

Osmi utorak u čast sv. Antunu u Sesvetskim Selima

U Župi sv. Antuna Padovanskoga u Sesvetskim Selima u tijeku je pobožnost „13 utoraka“ uoči svetkovine župnog zaštitnika, a osmog utorka, 3. svibnja, euharistijsko slavlje predvodio je fra Miljenko Hontić, OFM Conv., provincijal Hrvatske provincije sv. Jeronima franjevaca konventualaca.

Sedmi utorak u čast sv. Antunu u Sesvetskim Selima

U Župi sv. Antuna Padovanskoga u Sesvetskim Selima u tijeku je pobožnost „13 utoraka“ uoči svetkovine župnog zaštitnika, a sedmoga utorka 26. travnja euharistijsko slavlje predvodio je fra Anto Barišić, OFM, voditelj duhovnih obnova.

1 2 3