Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: sesvetska-sela

Održan 6. Antunovski hod mladih od Sesvetskih Sela do Svetoga Duha u Zagrebu

Veliko okupljanje mladih iz Zagreba, Sesvetskih Sela, Zagrebačke nadbiskupije, ali - iz godine u godinu - sve više i drugih dijelova Hrvatske i nekoliko europskih zemalja održano je po šesti put u subotu, 8. lipnja, u sklopu Antunovskog hoda u kojem je 11 tisuće njih sudjelovalo od sesvetske župe Sv. Antuna Padovanskog, na periferijama glavnoga grada, do njegova samoga srca bazilike Sv. Antuna Padovanskog na Svetome Duhu.

Proslavljeno Antunovo u Sesvetskim Selima

Svečano zavjetno euharistijsko slavlje na svetkovinu sv. Antuna u Župi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima u Zagrebu, u utorak 13. lipnja, predslavio je pomoćni đakovačko-osječki biskup Ivan Ćurić.

Održan peti Antunovski hod mladih u Zagrebu

Jubilarni peti Antunovski hod mladih počeo je u subotu 10. lipnja euharistijskim slavljem u Župi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim selima, a završio u bazilici sv. Antuna Padovanskoga na Svetom Duhu.

Dvanaesti utorak sv. Antunu u Sesvetskim Selima

U Župi sv. Antuna Padovanskoga u Sesvetskim Selima u tijeku je pobožnost „13 utoraka sv. Antunu“. Dvanaestog utorka 30. svibnja misno slavlje predslavio je fra Juro Šimić, OFM Cap., provincijal Hrvatske kapucinske provincije sv. Leopolda Bogdana Mandića.

Jedanaesti utorak sv. Antunu Padovanskom u Sesvetskim Selima

U Župi sv. Antuna Padovanskoga u Sesvetskim Selima u tijeku je pobožnost „13 utoraka sv. Antunu“. Jedanaestog utorka 23. svibnja misno slavlje predslavio je preč. Ivica Žuljević, predstojnik Nacionalnog ureda pri HBK za katoličke škole, ravnatelj Ustanove za uzdržavanje klera Požeške biskupije i prepošt Stolnog kaptola požeškoga.

Deseti utorak sv. Antunu u Sesvetskim Selima

U Župi sv. Antuna Padovanskoga u Sesvetskim Selima u tijeku je pobožnost „13 utoraka sv. Antunu“. Desetog utorka 16. svibnja misno slavlje predvodio je rektor Hrvatskog katoličkog sveučilišta prof. dr. sc. Željko Tanjić.

Deveti utorak sv. Antunu Padovanskom u Sesvetskim Selima

U Župi sv. Antuna Padovanskoga u Sesvetskim Selima u tijeku je pobožnost „13 utoraka sv. Antunu“. Devetog utorka, 9. svibnja misno slavlje predvodio je preč. Ivica Budinšćak, ravnatelj Ustanove za uzdržavanje klera Zagrebačke nadbiskupije.

1 2 3 5