Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: sibenska-biskupija

Proslavljen God Križa u župi Dolac

God Križa, godišnja proslava krvarenja raspela iz šibenske gradske Župe Svetoga Križa – Dolac, proslavljen je u petak 12. travnja svečanim misnim slavljem koje je u crkvi Svetog Križa predvodio šibenski biskup Tomislav Rogić, izvijestila je Šibenska biskupija.

Održan križni put vjernika Šibenika na Šubićevcu

Zajednička pobožnost križnog puta vjernika grada Šibenika tradicionalno je održana na tvrđavi Šubićevac u petak prije Cvjetnice 22. ožujka. Pobožnost je predvodio šibenski biskup Tomislav Rogić, izvijestila je Šibenska biskupija.

Križni put mladih Šibenske biskupije

Križni put mladih Šibenske biskupije održan je u subotu 16. ožujka pod geslom „Meni je štit Bog“. Ruta križnog puta bila je Kljaci-Čavoglave-Crivac-Zlopolje-Ogorje.

Svjetski dan bolesnika proslavljen u Šibeniku

Svjetski dan bolesnika u Šibenskoj biskupiji proslavljen je u ponedjeljak  12. veljače 2023. misnim slavljem u kapeli sv. Josipa u Općoj bolnici Šibensko-kninske županije.

Proglas biskupa Rogića u povodu Godine molitve

U Šibenskoj biskupiji 2024. godina bit će Godina molitve u kojoj će se vjernici duhovno pripremati za jubilejsku 2025. godinu. Tim povodom biskup Tomislav Rogić uputio je proglas koji donosimo u cijelosti.

1 2 3 18