Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: simona-sandric-gotovac

U Rimu slavljena misa zadušnica za pokojnu prof. dr. Simonu Šandrić Gotovac

Trideset dana nakon smrti, u Hrvatskoj crkvi sv. Jeronima u Rimu, u četvrtak 22. rujna slavljena je misa zadušnica za pokojnu prof. dr. Simonu Šandrić Gotovac, istaknutu liječnicu i sveučilišnu profesoricu koja je čitav svoj život radila u Rimu kao sveučilišna profesorica kardiologije na Katoličkom sveučilištu Svetog Srca i na Polikliničkoj bolnici Agostino Gemelli.

Ispraćaj i sprovodni obredi istaknute liječnice Simone Šandrić Gotovac na Mirogoju

Na Gradskome groblju Mirogoj u Zagrebu u petak, 26. kolovoza, pokopana je ugledna liječnica prof. dr. sc. Simona Šandrić Gotovac (82) koja je čitav svoj život radila u Rimu kao sveučilišna profesorica kardiologije na Katoličkom sveučilištu Svetog Srca. Sprovodne obrede i ispraćaj predvodio je pomoćni zagrebački biskup Ivan Šaško, a ispratili su je prijatelji, kolege i poštovatelji.

Preminula profesorica i liječnica Simona Šandrić Gotovac

U Splitu je nakon kratke i teške bolesti, u ponedjeljak, 22. kolovoza, u 82. godini preminula prof. dr. sc. Simona Šandrić Gotovac koja je tijekom radnog vijeka radila kao profesorica u Rimu na Fakultetu medicine i kirurgije "Agostino Gemelli" Katoličkog sveučilišta Svetog Srca na kojem je i diplomirala te je bila voditeljica Odjela za neinvazivnu kardiološku dijagnostiku u sveučilišnoj Polikliničkoj bolnici gdje je bila članica liječničkog tima sv. Ivana Pavla II.