Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: sirija

Zaprimljeno 82200 poziva na donacijski telefon Hrvatskog Caritasa za pomoć stradalima u potresu u Turskoj i Siriji

Pokretanjem humanitarne akcije „Potres u Turskoj i Siriji – Vrijeme za pomoć!“ u svrhu prikupljanja pomoći za stradale u potresu, donacijski telefonski broj Hrvatskog Caritasa 060 9010 je u periodu od 6. veljače registrirao 82200 poziva hrvatskih građana koji su na taj način željeli izraziti solidarnost s potresom pogođenim stanovništvom Turske i Sirije.

Papa: Ne zaboravimo one koji pate

Papa Franjo spomenuo se u svom obraćanju vjernicima nakon uobičajenog nedjeljnog Angelusa na Trgu sv. Petra 19. veljače svih ljudi koji pate na cijeloj zemaljskoj kugli.

Božja ljubav nema mjere

Papa Franjo je u nedjelju, 19. veljače s prozora svoje radne sobe u Apostolskoj palači izmolio Anđeo Gospodnji s vjernicima i hodočasnicima okupljenim na Trgu sv. Petra. Donosimo u cijelosti Papino obraćanje vjernicima prije i nakon molitve Angelusa.

Dva tegljača Hrvatskog Caritasa stigla u Tursku

Dva tegljača Hrvatskog Caritasa, koja su u petak s konvojem Civilne zaštite Republike Hrvatske i Hrvatskoga Crvenog križa krenuli prema Turskoj, zbog sigurnosnih, prometnih i logističkih razloga svoje su putovanje završili u Ankari.

1 2 3 8