Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: skac-palma

Skac „Palma“ prikuplja donacije za novo kombi vozilo

Studentski katolički centar „Palma“ je u veljači 2023. krenula s pripremom kampanje za grupno financiranje „Uključi se u KOMBInaciju“ za kupnju novog kombija koji je neophodan za realizaciju projekata i aktivnosti koje udruga više od 20 godina organizira za mlade, a četiri mjeseca kasnije, zahvaljujući velikodušnosti više od 350 pojedinaca i tvrtki prikupili su 30 323 eura, priopćili su 22. rujna iz Skaca.

Salezijanci i isusovci organizirali međunarodnu konferenciju za mlade na Filipinama

Azijski isusovci i salezijanci na Filipinima ugostili su više od 700 sudionika iz Azije, SAD-a i Europe na međunarodnoj konferenciji o pastoralu mladih pod nazivom „Putovati s mladima” koje se održalo od 13. do 15. travnja u Manili. Na konferenciji su sudjelovali i članovi Studentskog katoličkog centra Palma iz Zagreba.

Poziv volonterima: Gori za Krista!

SKAC Palma i MAGIS pozivaju mlade da se prijave na volontiranje u pripremi njihovih programa - Jednostavnog ljeta na Modravama te MAGIS Cro ljeta koji će se održati po uzoru na ovoljetni MAGIS Europe 2022.

Proslavljeno 20 godina Skaca Palma

Studentski katolički centar Palma (Skac) proslavio je dva desetljeća djelovanja u petak 26. studenoga slavljem mise u potresom ranjenoj bazilici Presvetoga Srca Isusova u Zagrebu.

1 2 3