Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: skac-palma

Proslavljeno 20 godina Skaca Palma

Studentski katolički centar Palma (Skac) proslavio je dva desetljeća djelovanja u petak 26. studenoga slavljem mise u potresom ranjenoj bazilici Presvetoga Srca Isusova u Zagrebu.

Biti isusovac: opran Duhom Svetim

U nastavku promocije duhovnih zvanja u sklopu programa "Možda baš isusovac?" na mrežnim stranicama Studentskoga katoličkoga centra Palma objavljen je razgovor s isusovcem o. Sebastianom Šujevićem koji poziva ma vikend razlučivanja od 12. do 14. studenoga.

Biti isusovac: radosno živjeti predanje

U povodu susreta za mladiće koji razmišljaju o isusovačkom pozivu, koji će se održati početkom svibnja, SKAC Palma objavio je razgovor s provincijalom Hrvatske pokrajine Družbe Isusove dr. o. Daliborom Renićem.

SKAC Razgovor s isusovcem Ivanom Cindorijem

Povodom održavanja događaja za mladiće zainteresirane za isusovačko zvanje „Možda baš isusovac”, Studentski katolički centar Palma (SKAC) na svojim je mrežnim stranicama objavio razgovor s paterom Ivanom Cindorijem, koji je u 2017. proslavio 50 godina svećeništva. Dio razgovora prenosimo u nastavku.

„Možda baš isusovac”

Studentski katolički centar Palma (SKAC) na svojim je mrežnim stranicama u dva dijela objavio razgovor s profesorom na Fakultetu filozofije i religijskih znanosti Sveučilišta u Zagrebu o. Antom Mišićem, povodom održavanja događaja za mladiće zainteresirane za isusovačko zvanje „Možda baš isusovac”. Razgovor prenosimo u cijelosti.

1 2