Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: skupstina

Skupština biskupa Đakovačko-osječke metropolije

U Biskupskom domu u Požegi, u srijedu 30. ožujka održana je 54. skupština biskupa Đakovačko-osječke crkvene pokrajine na kojoj se govorilo o pastoralnim programima u Srijemskoj biskupiji, zbrinjavanju ukrajinskih izbjeglica te djelovanju biskupijskih Caritasa.

Održana XI. redovita skupština Hrvatskoga kanonističkog društva

Na temelju odluke o sazivanju XI. redovite Skupštine Hrvatskoga kanonističkog društva, a u skladu s čl. 19 Statuta HKD-a, u četvrtak, 7. listopada u Bjelovaru održana je redovita skupština HKD-a uz poštovanje svih preporuka i odluka civilnih i crkvenih vlasti za sprječavanje prijenosa bolesti COVID-19.

Skupština udruge „Kruh svetog Ante” u Hrvatskoj

Godišnja, ujedno i izborna Skupština karitativne udruge „Kruh svetog Ante” Franjevačke provincije Bosne Srebrene, podružnice u Hrvatskoj, održana je u utorak 16. ožujka u Franjevačkom samostanu sv. Ilije proroka u Zagrebu.

Godišnja skupština Nacionalnog vijeća Papinskih misijskih djela

U organizaciji Nacionalne uprave Papinskih misijskih djela u Hrvatskoj i Hvarske biskupije od 9. do 12. ožujka u Dominikanskom samostanu sv. Petra mučenika u Starom Gradu održat će se godišnja skupština Nacionalnog vijeća Papinskih misijskih djela u Republici Hrvatskoj.

1 2 3